Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Hotel TERMAG Jahorina Vam je priredio ANTISTRESS PAKET koji ne smijete propustiti!

Dva noćenja na bazi polupansiona za jednu osobu, korištenje bazena, saune i parnog kupatila, Tai masaža kristalima, ScenTao kupka, Herbal kupka i masaža stopala za jedinstvenih 345 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje dva noćenja na bazi polupansiona za jednu osobu
 • U ponudu uključeno i slijedeće:
  - korištenje bazena, saune i parnog kupatila
  - 1xTai masaža kristalima, 1xScenTao kupka, 1xHerbal kupka i 1xmasaža stopala
  - slobodno korištenje bicikla
  - bademantil i papuče tokom boravka
 • Period iskoristivosti vaučera je do 15.12.2018. godine
 • Obavezna provjera slobodnih kapaciteta kao i rezervacija prije kupovine vaučera
 • Rezervacija obavezna na broj telefona na mail info@termaghotel.com
 • Djeca do 6 godina GRATIS u pratnji dvije odrasle osobe
 • Djeca od 6 do 12 godina plaćaju 50% od redovne cijene
 • U cijenu nije uključena boravišna taksa i plaća se 2,5 KM osoba/dan
 • Mogućnost doplate za apartman na recepciji hotela
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju a nije došao ili otkazao 72h prije
 • Kasna odjava u nedjelju (16h)
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Termag Hotel Jahorina je moderan hotel kategorizacije 4* sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine. Zauzima centralno mjesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsjedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i namještaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Dva noćenja na bazi polupansiona za jednu osobu, korištenje bazena, saune i parnog kupatila, Tai masaža kristalima, ScenTao kupka, Herbal kupka i masaža stopala za jedinstvenih 345 KM!

Opis ponude

Renomirani sarajevski arhitekta Amir Vuk Zec, dobitnik najviših priznanja i nagrada za dizajn enterijera Hotela Termag i etno restorana Koliba, rekao je: “Pravi objekat na pravom mjestu, oslikava ambijent Jahorine i daje potpuni ugođaj. Drvo u svom punom i iskrenom izrazu. U virtuelnom vremenu, vratite se sebi i prirodi - Hotelu Termag.”
Jelovnik predstavlja odabranu kombinaciju jela iz nacionalne i regionalne kuhinje, povezujući srpsku i bosansku, francusku i italijansku. Gastronomski užitak uz specijalitete sa grila, sača i veriga, upotpunjen je bogatim izborom salata, poslastica, sireva, kao i bogatom ponudom lokalnih i stranih vina iz Srbije, Hrvatske, Francuske, Italije i Čilea.
Room servis, animacija za djecu, Wi-Fi dostupan u cijelom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, ski rental i servis, ski škola, prodavnica ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, transfer od-do aerodroma i specijalne usluge na zahtjev.
Upotrebom materijala u skladu sa prirodnim okruženjem Jahorine, postignuta je topla i ugodna atmosfera u cijelom objektu. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimstvo i vrhunski profesionalizam, okružuje Vas u svakom kutku hotela. Cilj je, iznad svega, da gostu obezbijedimo udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu!
Za relaksaciju, održavanje vitalnosti, za opuštanje tijela - konsultujte nekog od naših terapeuta i odaberite neku od masaža ili tretmana iz naše ponude zavisno od Vaših želja i potreba. Mi ćemo Vam obezbijediti ogrtač i papuče koje ćete koristiti tokom posjete Spa Centru, kao i ormarić za Vaše lične stvari. Voda u bazenu je ozonizovana. Blagotvorna dejstva ozona na kožu i organizam su višestruka: uništava viruse, bakterije, gljivice, poboljšava snabdjevenost tkiva kiseonikom, ubrzava razgradnju štetnih supstanci, podmlađuje organizam!

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.