Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

HUMANITARNA AKCIJA: Donacijom pomozimo malenoj Nejli Čizmić za njeno liječenje!

Pomozimo malenoj Nejli Čizmić da prohoda, nada postoji, ali uz velika novčana sredstva koja možemo sakupiti samo zajedno! Kupite vaučer od 5 KM i donirajte novac za Nejlino liječenje!

Napomene

  • Kupovinom vaučera donirate 5 KM za liječenje Nejle Čizmić.
  • Ako želite donirati veći iznos, možete kupiti veći broj vaučera.
  • Cjelokupan iznos kupljenih vaučera se prenosi Nejli Čizmić, a Citydeal ne zarađuje na humanitarnim akcijama, te plaća troškove obrade novca.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Nejla Čizmić je djevojčica koja ima samo 4 godine, a još nije prohodala.Ona boluje od paraplegije, bolest kičme (desni i lijevi kuku potpuno paralizovani).

Djevojčica se donekle kreće uz pomoć ortopedskog pomagala. Nada za njeno izliječenje postoji, ali prva operacija košta 10000 eura.

Pomozimo malenoj Nejli Čizmić da prohoda, nada postoji, ali uz velika novčana sredstva koja možemo sakupiti samo zajedno! Kupite vaučer od 5 KM i donirajte novac za Nejlino liječenje!

Opis ponude

Nejla je rođena 19.12.2012 god. Njena dijagnoza je spina bifida hidrocefalus chieri ll obostrana luksacija kukova. Jos ne hoda, nadu su dali na Acibadem klinici, ali prva operacija kosta 10000 eura bez prevoza i smještaja. Nejla se krece uz pomagala tj ortoze i hodalicu koje je njena porodica platila 15000 KM. Operisana je tri puta u Zenici, ali bi liječenje nastavila u Turskoj i to je razlog odlaganja operacije u Sarajevu vec tri godine. Nejla vježba svaki dan od rođenja i rezultata ima ali dalje je potrebno operisati obije noge pa poslije oba kuka. Nada postoji da ce moći hodati, ali to košta dosta novca. Zbog toga je maloj Nejli potrebna naša pomoć i malo dobre volje za njenu bolju budućnost!

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.