Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Humanitarna akcija za pomoć djevojčici Sajjri Poljo, da napravi svoj prvi korak po drugi put!

Kupovinom vaučera donirate 5 KM za liječenje djevojčice Sajjre Poljo

Napomene

  • Kupovinom vaučera donirate 5 KM za liječenje Sajjre Poljo
  • Ako želite donirati veći iznosi, možete kupiti veći broj vaučera
  • CityDeal ne zarađuje na humanitarnim akcijama, te snosi i troškove obrade transakcija i prijenosa novca
  • Više informacija na facebook grupi Budimo humani Pomozimo djevojcici Sajjri Poljo

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Apel Sajjrinog oca prenosimo u cjelosti.

"26. februar nas je povukao malo ka dnu, ali uspjeli smo se izboriti sa emocijama, pokušavajući da ne gledamo tri godine iza nas, već ispred nas. Na taj datum, prije tačno tri godine, kao pjesak.. Sajjra je nastradala u saobraćaju. Od tada, rehabilitacijski centri su joj postali drugi dom. Svoje djetinjstvo provodi onako kako mora, a ne kako želi. Mnogo toga se izdogađalo što zbunjuje ovu malu glavu, ali vremenom uči kako se boriti dalje. Jaka i uporna moram reći, sa velikim naporom, ali ne odustaje. Za nekoga, Sajjra je možda još uvijek u kolicima, ali ja kao roditelj znam da je bio proces uopšte sjesti u kolica, jer se njena dijagnoza vezala za krevet. Njena trauma je bila jako teška, sa višestrukim frakturama i kontuzijama, koma i na kraju paraplegija spastika. Paraplegija se ne da tako lahko, ali ni Sajjra. Što se spazma tiče, ni on ne popušta, toliko da se od strane ljekara spominje botoks ili ugradnja baklofen pumpe, ali to sve jako puno košta, nažalost i trenutno nam je opcija tablete, jer za sada njih možemo priuštiti. Boravak na ovoj poliklinici u Dubrovniku, Sajjri odgovara u svakom smislu. Radi se sistemski na istezanju svakog mišića, svake tetive i ispravnog držanja/tj Sajjra ulaze svaki atom snage da bi to bilo kako treba. A, da radi kako treba, potvrđuje veliki gubitak kilaže. Također, senzor na lokomatu daje znak blage kontrakcije mišića. To je i više nego odlična vijest za nešto što su rekli "nikad". Sedmični troškovi po predračunu na klinici su veći za 1.000 kuna,  nego što je planirano, jer se dodaju stimulacije za smanjenje spazma. Mi se iskreno nadamo da ćemo finasijski izdržati onoliko koliko je preporučen boravak. Kamo sreće da Sajjra može produžiti isti i da svoj prvi korak napravi po drugi put. U međuremenu uplata na paypal je u visini od 115€. Za preporučeni boravak potrebno je 28.000,00 KM. A, mi trenutno raspolažemo sa 17.244,50 KM."

- Kupovinom vaučera donirate 5 KM za liječenje djevojčice Sajjre Poljo

Opis ponude

"Sajjrina povreda je relativno visoko th8 th9 i treba raditi na mišićima piramidalno odozgo prema dole. Kada uporedimo proteklu godinu koliko traje aktivna fizikalna terapija, Sajjra je znatno ojačala. Nije mogla sjediti (bez da je svezana), zadržati na koljenima (odmah pada), okrenuti bez pomoći, ispraviti leđa, itd. Kroz kratki video svakodnevnih dvosatnih vježbi ćete vidjeti njen napredak, snagu, želju, volju da jednog dana ostvari svoje snove. Mnogo je prolila suza da bi uspjela (što joj je svakodnevnica) sa riječima hrabri jaki i uporni. Hvala vam dobri ljudi što ste uz ova malena leđa, jer njen trud bez vaše pomoći bio bi uzaludan."

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.