Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ponuda za februar i mart - posjetite Nacionalni park Sutjeska i uživajte u netaknutoj prirodi!

Ponuda koju ne smijete propustiti: jedno noćenje u vili Silver II za dvije osobe uz uključen doručak i večeru platite SAMO 139 KM! 

Napomene

 • Ponuda uključuje jedno noćenje za dvije osobe sa uključenim doručkom i večerom u dvokrevetnoj sobi ili sobi sa francuskim ležajem + ulaznice za nacionalni park
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Period iskoristivosti ponude je do 31.03.2018.
 • Rezervacija kao i provjera raspoloživosti obavezna na broj telefona : +387 58 233-130 ili na mail npsutjeska@yahoo.com
 • Djeca do 15 godina gratis
 • Parking besplatan
 • Check in je do 20:00 h, a check out do 12:00 h
 • U svakom apartmanu je kapacitet do 6 osoba, a ukupan kapacitet vila je za 30 osoba
 • Savjet - ponesite udobnu obuću i ne zaboravite ponijeti foto aparat
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Nacionalni park Sutjeska nalazi se na teritoriji općina Foča, Gacko i Kalinovik i najstariji je nacionalni park u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na magistralnom putnom pravcu Sarajevo–Foča–Tjentište–Bileća–Trebinje–Dubrovnik. Zauzima površinu od 17500 hektara, odnosno 175 km2. Obuhvata područje rijeke Sutjeske i njenih pritoka Hrčavke i Jabučnice, sa strogim prirodnim rezervatom Perućica, dijelove planina Maglić (2386 m- najviši vrh u BiH), Volujaka, Vučeva i Zelengore.
Posjetite Nacionalni park „Sutjeska“. Netaknuta priroda, planinske šume i čisti vazduh Vas očekuju. Prvi i za mnoge najljepši nacionalni park u Bosni i Hercegovini koji je od 2000. godine uvršten u II kategoriju IUCN-a (Odjel UN-a za zaštitu prirode i prirodnih dobara).

- Ponuda koju ne smijete propustiti: jedno noćenje u vili Silver II za dvije osobe uz uključen doručak i večeru platite SAMO 139 KM! 

Opis ponude

Vila „Silver II“ se nalazi na Tjentištu (559m nadmorske visine) koja uz srdačnu dobrodošIicu predstavlja savršen izbor za turiste. Vila je u sklopu Nacionalnog parka „Sutjeska“.
U neposrednoj blizini vila nalazi se restoran „Komlen“ sa vrhunskom kuhinjom  i  raznim specijalitetima, kao i velika ljetnja terasa , tv  i prostrani  parking.
Kvalitet smještaja i ekskluzivna ugostiteljska ponuda su garant da visoka usluga slijedi svakog gosta koji prode kroz vrata vila i restorana.
U vili „Silver II“ se nalaze dva apartmana. Ukupan kapacitet 10 ležaja. U prizemlju apartmana se nalazi francuski ležaj, tv i kupatilo, đakuzi i sauna. Naspratu se nalaze 4 ležaja. Iz soba se pruža pogled koji pruža osjećaj nesputanog kontakta i veze sa prirodom Nacionalnog parka Sutjeska.

Udaljenost vile od Spomen-kompeklsa Bitke na Sutjesci je oko 200m koji možete posjetiti uz pratnju vodiča nacionalnog parka.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.