Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Iskoristite 38% popusta na laboratorijski pregled za muškarce u poliklinici Atrijum!

Kompletan pregled krvne slike, šećera, horesterola, triglicerida, željeza u serumu, urea, kreatinina, ALT, AST, urina, TSH, TOTAL, FREE i RATIO PSA za  samo 85 KM!

Napomene

  • Ponuda uključuje: kompletnu krvnu sliku, šećer, holesterol, trigliceride, željezo u serumu, ureu, kreatinina, ALT, AST, TSH, urina, TOTAL FREE i RATIO PSA
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu.
  • Period iskoristivosti ponude je do 30.04.2018. godine
  • Obavezna telefonska rezervacija termina na broj telefona 033 467 444
  • Radno vrijeme poliklinike je svaki radni dan od 09:00h do 13:00h i od 14:00h do 18:00h.
  • Izdavanje nalaza se vrši neposredno nakon obavljenog pregleda.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Laboratorija poliklinike Atrijum za Vas je pripremila paletu laboratorijskih analiza koje će Vam dati prave informacije o Vašem zdravlju!
Predajte brigu o svom zdravlju pouzdanim rukama stručnog osoblja poliklinike Atrijum i riješite se nedoumica.

Kompletan pregled krvne slike, šećera, horesterola, triglicerida, željeza u serumu, urea, kreatinina, ALT, AST, urina, TSH, TOTAL, FREE i RATIO PSA za  samo 85 KM!

Opis ponude

Poliklinika je započela sa radom kao internistička ordinacija, da bi 2002. godine prerasla u savremen i moderan medicinski centar, tako da danas poliklinika Atrijum pruža usluge iz oblasti opće i interne medicine, oftalmologije, sportske medicine, laboratorijske dijagnostike.

U maju 2014. godine počela je sa radom ambulanta porodične medicine u sklopu ZZO. Pacijenti sa zdravstvenom knjižicom mogu participirati.

Široki spektar medicinskih usluga Poliklinike Atrijum dodatno podupire i posebna medicinska vještina tj. medicinska disciplina koja se temelji na Kineskoj filozofiji pod nazivom akupunktura. Prim.dr. Mirsad Đugum je pored specijalnosti u internoj medicini i profesor tradicionalne kineske medicine.

Obrazovanje, iskustvo, entuzijazam i profesionalnost su naši glavni aduti za pružanje najboljih usluga iz oblasti zdravstva, a pored ovih neophodnih stavki za jedan odličan medicinski kolektiv posjedujemo jako bitan segment medicinskog djelovanja u savremenoj medicini, modernu opremu. U našoj poliklinici nalazi se najmodernija i najsavremenija tehnologija medicine koja u potpunosti prati svijetski trend.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Atrijum, je privatna zdravstvena ustanova, poliklinika, osnovana 1998. godine sa ciljem unapređenja i poboljšanja zdravlja građana. Započela je sa radom kao internistička ordinacija da bi 2002. godine prerasla u savremen i moderan medicinski centar, tako da danas, Poliklinika Atrijum pruža usluge iz oblasti Opće i Interne medicine, Urologije, Oftalmologije, Sportske medicine, Laboratorijske dijagnostike.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.