Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Iskoristite 50% popusta u novootvorenom kozmetičkom salonu Džan i uživajte u svakoj minuti!

Egipatsku depilaciju nogu i bikini zone platite SAMO 15 KM! 

Napomene

  • Egipatska depilacija nogu i bikini zone
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu
  • Rok iskoristivosti vaučera do 31.03.2018.
  • Rezervacija obavezna na broj telefona 065/770-832
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

U sarajevskom naselju Stup je svečano otvoren frizersko kozmetički salon Džan (ulica Stupska 19d). Moderno opremljen salon je idealno mjesto u kojem se istovremeno možete pobrinuti za lijep, moderan i zdrav izgled, te ujedno se kvalitetno opustiti. Iskoristite popuste koje Vam donosi kozmetički salon Džan i uživajte u svakoj provedenoj minuti! 


Egipatsku depilaciju nogu i bikini zone platite SAMO 15 KM! 

Opis ponude

Za uklanjanje neželjenih dlačica drevna srednjoistočna praksa koristila je prirodnu šećernu pastu ili gel, koje su pripremali od prirodnih sastojaka, poput šećera, vode i limunovog soka. Iako postoje mnogi recepti, zajedničko svima je da se koriste samo prirodni sastojci. Na ovaj način, dlačice se uklanjaju iz korijena, a rezultati mogu trajati i do šest tjedana.


Prednosti Egipatske depilacije:
1. Netko iskusan egipatsku depilaciju može izvesti vrlo brzo – velike količine dlačica mogu se ukloniti u jednom potezu, a ponekad to može trajati kraće i od depilacije. Kod većine voskova, morate ih primijeniti na ograničenom području, ukloniti, a potom ponoviti postupak na sljedećem dijelu. Uz šećernu pastu postupak možete ubrzati primjenom paste na vrlo velikom području, a ona se neće isušiti ako ju budete uklanjali u manjim dijelovima.
2. Jednostavno čišćenje – i tijesto i gel su topivi u vodi, što znači da je, za razliku od voska, sve ostatke nakon depilacije moguće očistiti vodom.
3. Dostupnost šećerne paste – sve potrebno za egipatsku depilaciju moguće je kupiti putem interneta, a ako to poželite, šećernu pastu možete napraviti i u vlastitom domu.
4. Šećerna pasta je vrlo nježna i može se koristiti bez straha od iritacije – ovo je osobito korisno onda kada ne uspijemo ukloniti sve dlačice u jednom potezu. Šećernu pastu možemo bez straha nanijeti na isto područje i ukloniti ostatak dlačica.
5. Privremeni rezultati mogu se pretvoriti u trajne – tijekom vremena, česta egipatska depilacija može uzrokovati slabljenje folikula dlake i usporiti, a ponekad i potpuno zaustaviti ponovni rast.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.