Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

ISTANBUL: Provedite nezaboravne trenutke u carskom gradu!

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u luksuznom hotelu Amber 4* po cijeni od 119 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje:
 • 2 noćenja sa doručkom za dvije osobe,
 • Cijene nisu fiksne, ovise od potražnje i raspoloživosti hotela te mogu varirati od cijene na portalu +/- 15% 
 • Period iskoristivosti vaučera je do 31.01.2019.
 • Prije
  kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na
  email info@citydeal.ba ili na broj telefona +387 33 943 150
 • Cijena ponude zavisi od termina boravka.
 • Za dodatna pitanja ili informacije o drugim datumima, ili spajanju vaučera, pišite nam na email info@citydeal.ba 
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

ISTANBUL (Carigrad, Stambol ili Stambul), grad smješten na Bosforskom tjesnacu, nekadašnja je prijestonica tri velika carstava -rimskog (330.-395.), bizantskog (395.-1453.) i otomanskog (1453.-1923.). Nakon osnivanja moderne Republike Turske, Ankara je proglašena glavnim gradom Turske. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i privredno središte. Grad je izabran za Europski glavni grad kulture za 2010. godinu  Istanbul broji  oko  14  miliona stanovnika i nalazi se na dva kontinenta u Europi i Aziji. Najznačajnije znamenitosti su: Topkapı Sarayı (bivša Sultanova palača), Sultan Ahmetova džamija (Plava džamija),  Aja Sofija (džamija i crkva), Kapali Čaršija (Grand bazar), Misir čaršija (bazar začina), Hipodrom,  Ortaköy džamija, Dolmabahče palata,  Miniatürk, Piere Lotti, Valensov akvadukt, željeznička stanica Sirkedži (stanica Orijent ekspresa), Galata toranj, vidikovac Čamlidža, Bosforski most.

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u luksuznom hotelu Amber 4* po cijeni od 119 KM!

Opis ponude

Smješten samo nekoliko minuta hoda od Plave džamije i Velikog bazara, ovaj hotel posebne kategorije smješten je u prekrasno obnovljenoj otomanskoj zgradi u Kumkapiju, jednom od najstarijih dijelova Istanbula.

Hotel Amber je impresioniran svojim klasičnim enterijerom i bezbrojnim uslugama, a gostima pruža udobnu bazu tokom njihovog boravka u najvećem gradu Turkija. Započnite dan luksuzom doručka u krevetu. Dok se spremate za dan razgledanja, pažljivo osoblje recepcije može organizirati obilaske s vodičem i pakirane ručkove.

Panoramski pogled na Mramorno more vas čeka u restoranu, gdje možete uživati ​​u tradicionalnoj turskoj i internacionalnoj kuhinji. Uživajte u čaši vina u baru ili se opustite na krovnoj terasi tokom zalaska sunca. Posluga u sobu i oprema za roštilj dodatno će upotpuniti vaš boravak u hotelu Amber.

Sobe i apartmani klasično su opremljeni tradicionalnim elementima kao što su perzijski tepisi. Provjerite svoju poštu besplatno u svojoj sobi. Sve smještajne jedinice opremljene su mini barom i klima-uređajem. Smješten samo nekoliko minuta hoda od Plave džamije i Velikog bazara, ovaj hotel posebne kategorije smješten je u prekrasno obnovljenoj otomanskoj zgradi u Kumkapiju, jednom od najstarijih dijelova Istanbula.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.