Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Black Friday - Izaberite Etno selo Čardake kao savršenu destinaciju za bajkoviti odmor!

Noćenje za dvije osobe sa doručkom + 50% popusta na Spa ulaznice i haloterapiju za samo 75 KM

Napomene

 • Ponuda uključuje: 
  - noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe,
  - 50% popusta na spa ulaznice za 2 osobe (25 KM umjesto 50 KM) 
  - Popust na haloterapiju 1 + 1 gratis
 • Moguća rezervacija apartmana uz doplatu – na upit.
 • Vaučeri se mogu koristiti od 06.09. do 30.09.2017 godine. 
 • Prije kupovine vaučera preporučujemo da provjerite raspoloživost kapaciteta. 
 • Obavezna rezervacija na broj +387 30 718 718 ili putem emaila recepcija@cardaci.ba 
 • Vaučeri se mogu spajati 
 • Dijete do 4 godine na krevetu s roditeljima boravi besplatno. 
 • Check-in od 14:00h; check-out do 12:00h. 
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Etno selo „Čardaci“ provjereno je dobra destinacija za odmor – uređenog okoliša, ugodno opremljenog interijera, kvalitetne gastronomske ponude, te doživljaja domaćinskog i obiteljskog ugođaja. Možda će neki čovjek sklon šalama i igrama riječi pričati svojim prijateljima kako je spavao kod Morane, Nie, Rusalke, Bosanke, Danice, Perunike… Nema posjetitelja, odnosno gosta čarobnog Etno sela „Čardaci“ koji nije vidio i divio se originalnoj ideji smještaja u rustikalno opremljenim kućicama s bogatim etno motivima koji upravo nose imena nekih od staroslavenskih božanstava koja smo nabrojali. U središtu sela je Mačkov trg čija ploča, na ukusno arhitektonski riješenoj kući od drveta i kamena, upozorava: „Ne boj se ako ti put pređem!“ 

Noćenje za dvije osobe sa doručkom + 40% popusta na Spa ulaznice za samo 75 KM

Opis ponude

Novootvoreni Spa centar koji se nalazi unutar turističkog kompleksa „Čardaci“ oaza je mira i relaksacije u kojem na harmoničan i prirodan način možete opustiti i regenerirati tijelo i um. Intima i sklad sadržaja Spa centra „Čardaci“ uključuje finsku (suhu) i tursku (parnu) saunu, zonu za opuštanje i hidromasažni bazen sa slanom vodom. Boravkom u hidromasažnom bazenu potičete cirkulaciju svog tijela koje tako postaje spremnije za učinkovitiji tretman detoksikacije u sauni. Finska sauna će potaknuti vaše tijelo na otpuštanje toksina i otpadnih tekućina, a vaše dišne puteve će pročistiti ritualno kupanje u vrućem zraku turske (parne) saune. Uživajte u blagodatima hidromasažnog bazena sa toplom slanom vodom i doživite element vode na jedan sasvim drukčiji način. Zamislite da vas, dok ste u bazenu, masiraju i osvježavaju mjehurići zraka koji se dižu sa dna bazena. Zamislite bazen savršeno integriran u okolinu sa toplom slanom vodom. U Spa centru „Čardaci“ uživajte u „slanom kupanju“ u bazenu sa slanom vodom obogaćenom himalajskom solju. Himalajska sol, nastala isušivanjem prastarih mora, sadrži u sebi sunčevu svjetlost i ionizirane minerale koji se otpuštaju u vodi. Kada uronite svoje tijelo u slanu vodu obogaćenu himalajskom soli zdravi minerali otopljeni u vodi ulaze u vaše tijelo kroz kožu u obliku iona. 

Haloterapija, prirodna je metoda liječenja koja se zasniva na udisanju mikročestica prirodne kamene soli. Zidovi, pod i strop obloženi su solju, a zrak je zasićen česticama aerosoli koje u sobu upuhuje halogenerator. Terapija se preporučuje djeci i odraslima koji boluju od astme, bronhitisa, rinitisa, alergija, prehlada, gripe, angine, te različitih respiratornih infekcija. Bili sami ili u Vama omiljenom društvu, boravak u Spa centru „Čardaci“ garantira uživanje i osvježenje svih čula.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Etno selo Čardaci ima 13 objekata građenih isključivo prirodnim materijalima i, što je karakteristično, koje se grije na običnu vodu. oaza Zahvaljujući novim tehnologijama toplinskih pumpi etno selo koristi običnu vodu koja se crpi iz obližnjeg bunara dubokog tri metra. Iz obične vode uz pomoć toplinskih pumpi postiže se temperatura od 60 stepeni. Svaki objekat ima grijanje na običnu vodu i stoga je ovo prvo etno selo u Bosni i Hercegovini koje se grije na ovaj način .

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.