Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Izaberite VODICE i apartmane TAMARIS za savršen odmor!

4 osobe - 7 noćenja u apartmanima 4+2 po jedinstvenoj cijeni od samo 780 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje: Sedam noćenja za 4 osobe u apartmanima 4+2
 • Period iskoristivosti ponude je od 25.08. - 30.09.2018. godine
 • Obavezna rezervacija i provjera raspoloživosti na broj telefona 00385 98 888 901
 • Cijena se odnosi na smještaj do 4 osobe u apartmanu tipa 4+2
 • Dodatna osoba u apartmanu se naplaćuje 7,00 € po danu i to je plativo na licu mjesta.
 • Djeca do 5,99 godina ne plaćaju smještaj.
 • U cijenu je uključeno korištenje apartmana, posteljina, ručnici, WiFi, parking i korištenje roštilja u dvorištu, te korištenje bicikli uz nadoplatu 6 € /dan.
 • Cijena ne uključuje boravišnu taxu koja iznosi 1,00 eur po danu po osobi za odrasle, te 0,50 € za djecu od 12-18 godina
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Apartmani se nalaze u predivnom mirnom dijelu Vodica na adresi Stablinac IV / 43 - Vodice, udaljeni su 550 metara od najljepših Vodičkih plaža ili manje od 10 minuta hodanja.

Cilj našeg rada je kvalitetna usluga, prekrasni apartmani i kristalna čistoća. Kao domaćini prepoznatljivi smo svojom nenametljivošću, prijateljskim nastupom i svim svojim gostima garantiramo privatnost, ugodan odmor uz mnoge popratne sadržaje integrirane u jednom savršenom obiteljskom okruženju. Uz neizostavno piće dobrodošlice, domaće vino, domaće autohtone smokve, bademe i dalmatinski pršut svojim gostima smo omogućili besplatno korištenje pet bicikla, roštilja, vanjske terase, vrta i dječje igraonice. Kao neizostavan dio ponude su besplatni Wifi , satelit, klima uređaj i parking.
Osjetite miris mora, apartmana koji u sebi nosi dušu, osjetite jedinstven ambijent Vodica, hrvatskog bisera na Jadranu - posjetite Apartmane Tamaris!

4 osobe - 7 noćenja u apartmanima 4+2 po jedinstvenoj cijeni od samo 780 KM!

Opis ponude

Vodice su turističko središte u srcu Jadrana, poznato po svojoj živosti, ljepotama, prekrasnoj uređenosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Vodice danas broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje će svatko pronaći nešto za sebe.

Vodice
 sa svim svojim sadržajima postale su najpoznatiji centar na srednjem dijelu Jadrana. I to zaista nije došlo samo od sebe niti se to dogodilo slučajno. Grad Vodice kao turistička destinacija odlučili su se za ovakvu vrstu privrede prije 50 godina očito shvativši da im je Bog u ruke dao pravi mali raj koji mogu i moraju iskoristiti i kapitalizirati.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.