Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Izgubite višak kilograma i riješite se celulita uz specijalnu ponudu Foto Depil&Estetic Studia!

Foto Depil&Estetic Studio Vam nudi paket tretmana za tijelo PO JOŠ BOLJOJ CIJENI koji uključuju termo deku, preso terapiju i vibrirajuću platformu za samo 29 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje paket tretmana za mršanje i protiv celulita:
  - termo deka
  - preso terapija
  - vibrirajuća platforma
 • Trajanje tretmana je 60 minuta
 • Vaučer se može koristiti na adresi:
  - Franca Lehara 2 (TC Alta), na 3 spratu 
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2017. godine
 • Rezervacija obavezna na broj telefona 062/442-227 ili 033/932-777
 • Radno vrijeme salona radnim danima i subotom od 9h do 21h, nedeljom od 11h do 19h
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko korisnik isti nije iskoristio u navedenom roku iskoristivosti
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sarajevo je bogatije za još jedan kutak za sve dame I gospodu koji drže do sebe I svoga izgleda. Na drugom spratu Alta Shopping Centra je svečano otvoren FotoDepil&Estetic studio, osnovan pod pokroviteljstvom španskog lanca ljepote American Secrets. 

Uz korištenje najnovije opreme renomiranog proizvođača Miller Maimann, kao I ljubaznog I obučenog osoblja, FotoDepil&Estetic studio svojim klijentima želi da pruži osjećaj bitnosti I zadovoljstva, te da se zbog korištenja njihovih usluga osjećate mlađe, ljepše I poželjnije, a naravno I zadovoljniji samim sobom I svojim tijelom. 

Foto Depil&Estetic Studio Vam nudi paket tretmana za tijelo PO JOŠ BOLJOJ CIJENI koji uključuju termo deku, preso terapiju i vibrirajuću platformu za samo 29 KM!

Opis ponude

Za termo deku možemo kazati da je to: „Znojenje bez napora“. Termo deka u svrhu svoje primarne upotrebe zasniva se na infracrvneim zrakama, koje utiču na guljenje kilograma i svakako oblikovanje tijela. Ove infracrvene zrake duboko prodiru u kožu, mišiće, kosti i crijeva. Ovaj način zagrijavanja tijela utiče na ubrzavanje cirkulacije, metaboliziranju ćelija, e staničnoj aktivaciji. Ona u svojoj primjeni ima dodatne učinke na smanjenje upala, zacjeljivanje, sterilizaciju, gubitak tjelesne težine i tako dalje.

Do sada je bilo nemoguće zamisliti da se kilogrami mogu izgubiti u horizontalnom položaju, bez ikakvog napora. Međutim sada je to moguće. Uz termo deku kilograme gubite ležeći bez ikakvog napora, a rezultati su i više nego vidljivi.

Preso terapija predstavlja metodu koja potiče dreniranje, odnosno odvod i tok limfne tečnosti pomoću limfnih puteva. Ovom metodom se stimuliše protok limfe prema venskoj cirkulaciji. Ova metoda se primjenjuje putem manćena s odabranim programom koji imitira rad ruku, drenira noge, stražnicu i stomak. Ovim putem značajno se poboljšava prokrvljenost tkiva, eleminišu se štetni metaboliti i značajno se umanjuje količina međućelijske tečnosti.
Ovo je odlična terapija limfnih edema raznih vrsta.
Tretira posljedice kontinuiranih stresova, nekretanja, dugotrajnog sjedenja, nepravilne ishrane, prekomjerne tjelesne težine, lošu prokrvljenost raznih tkiva kao što su noge, zadnjica i stomak, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, celulit i oticanje nogu.
Uz pomoć ove metode eleminišu se štetni metaboliti i značajno se smanjuje količina međućelijske tečnosti.

Vježbanje na CRAZY FIT virbrirajućoj plati uključuje cijelo tijelo, a po rezultatima se može mjeriti sa dugotrajnim klasičnim vježbanjem, s time da su rezultati vidljivi u kraćem roku i, što je bitno, uz manje tjelesno opterećenje. Sada vježbanje koje će vam oblikovati cijelo tijelo na efikasan, zdrav i zabavan način traje SAMO 20 minuta.

Bilo da li želite da zategnete mišiće, skinite višak kilograma, riješiti se celulita ili želite da poboljšate svoje zdravlje, CRAZY FIT virbrirajuća plata je prava sprava za vas!
Aparat CRAZY FIT direktno stimuliše mišiće i više nećete imati potrebu da svoje tijelo opterećujete dugotrajnim odlascima i vježbanjem na klasičan način- odlaskom u teretanu. Sve što je potrebno je 20 minuta vašeg vremena dnevno, i rezultati su već ubrzo vidljivi.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.