Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Izvanredno mjesto za odmor - Kestenovi Dvori!

Dva dana, jedno noćenje za četiri osobe u apartmanima Kestenovi Dvori za samo 150 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje dva dana, jedno noćenje za četiri osobe
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 01.06.2019.
 • Check in od 14:00 do 20:00 h, check out do 10:00 h. Kasniji check out se dodatno naplaćuje.
 • U cijenu nisu uključene boravišna taksa (2,00 KM) i osiguranje (0,50 KM) i plaćaju se na recepciji, kao i jednokratna prijava gosta (1,50 KM)
 • Rezervisani termin se može otkazati bez nadoplate 48 h nakon primitka potvrde rezervacije. Nakon tog roka, promjena ili otkaz rezervacije se naplaćuje
 • Rezervacije termina vrši se isključivo mailom na: info@kestenovi-dvori.com
 • Vaučere nije moguće koristiti nakon isteka roka iskoristivosti
 • Kućni ljubimci : 20,00 KM/dan
 • Dijete do 3 godine  boravi besplatno ako spava sa roditeljima. Dodatni ležaj uz nadoplatu.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

"Prva dama", "Sankt Jakobi", "Abbazia", "Kraljica turizma", "Biser Jadrana" samo su neka od imena koja Opatija nosi sa savršenom elegancijom, zaštićena zaleđem šumovitih brežuljaka i Učke, ondje gdje se Istri pridružuje Kvarnerska rivijera.
Sklanjajući se od bečke zimske studeni, Opatiju je plemstvo Hapsburga i Austro-Ugarske Monarhije prije više od 160 godina pretvorilo u mondeno odredište zabave i odmora. Opatijski festivali, maskenbali, jedriličarske regate, kongresi, wellnes održavaju puls turističke Opatije, vječno mlade dame i bisera Jadrana.

Kada stignete u Opatiju, idealan način da povećate apetit za specijalitete, što ih nude opatijski restorani, je šetnja duž opatijske šetnice zvane Lungomare.
U polusjeni kestena, lovora i borova, opatijske vas klupe pozivaju da sjednete načas i meditirate uz Jadran tamo gdje se otoci Cres i Krk ocrtavaju u ljeskanju plavetnila Kvarnerskog zaljeva.

Opis ponude

„KESTENOVI DVORI“ apartmani koji su smješteni u Opriću nedaleko Lovrana, u šumovitom predjelu okruženi stoljetnim stablima poznatih maruna i kestena sa predivnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Tišina i mir uz cvrkut, raspjevanih ptičica u ovom kraju, garancija su za potpuni odmor.

Apartmani se nalaze u blizini Opatije, šetnicu uz more (lungomare) od Lovrana do Voloskog dužine 12 km, te parka prirode i vrha Učke.
U blizini je i Rijeka, slap Lovranska Draga, stari grad Kastav i Mošćenic, te u blizini otoka Krka i Cresa, nacionalnog parka Risnjaka i Snježnika.

Možete si priuštiti i šoping u Trstu ili outletu Palmanova, jer ste udaljeni samo 45 minuta od Trsta i 2,5 sati od Venecije dok boravite u ovim divnim apartmanima.
Možete posjetiti i Plitvička jezera koja su odaljena nekih 2,5 sati vožnje a Brijuni su malo bliži, samo 1 sat vožnje.

Apartmani su predvidjeni su za  4 osobe, a sastoje se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaone sa WC-om i velike terase, sa osiguranim parkirnim mjestom. Mogućnost korištenja roštilja.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

„Kestenovi dvori“ su apartmani koji su smješteni u Opriću nedaleko Lovrana, u šumovitom predjelu sa predivnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Tišina i mir uz cvrkut, raspjevanih ptičica u ovom kraju, garancija su za potpuni odmor. Apartmani su veličine 45 i 55 m2, predviđeni su za maksimalno 4 osobe, a sastoje se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaone i velike terase, sa osiguranim parkirnim mjestom. Svaki apartman opremljen je sa: TV-om sa satelitskim priključkom, DVD playerom i klima uređajem.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.