Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Jedinstvena cijena povratne karte za Stockholm!

Platite samo 130 KM avionsku povratnu kartu za Stockholm!

Napomene

Ponuda uključuje:

 •  Povratna avio karta sa uključenim aerodromskim taxama na relaciji Tuzla - Stockholm (aerodrom Skavska)
 • Vrijeme iskoristivosti vaučera je od 04.02. do 01.03.2018.  DIREKTAN CHARTER LET
 • U cijenu je uključen ručni prtljag (10 kg)
 • Cijena karte može biti promjenljiva u zavisnosti od termna rezervacije i polaska kao i trenutne raspoloživosti mjesta na letovima.
 • Letovi se odvijaju četvrtkom i nedjeljom
 • Sve informacije na broj +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu
 • Avionsku kartu možete kupiti na prodajnom mjestu u SCC i BBI centru
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Stockholm je grad u kojem se nalazi oko 100 različitih muzeja, mjesto gdje se dodjeljuje većina Nobelovih nagrada, a često ga proglašava jednim od najčišćih i najugodnijih područja za život.

Mnogi gradovi uspoređuju se s Venecijom, no Stockholmu nadimak Venecija sjevera zaista idealno pristaje. 'Razbacan' po otocima, ispresijecan kanalima i okružen arhipelagom s bezbrojnim hridima i otočićima zaista neodoljivo podsjeća na jedno od omiljenih talijanskih i svjetskih odredišta.

Mnoštvo parkova i zelenila, posvuda prisutna voda i mnogo svjetla čine život u Stockholmu doista ugodnim. Dojam dodatno pojačava prikladna gradnja, prije svega šarena pročelja, koja dobro 'razbijaju' tmurne zimske dane, kada se potrebno nositi s lošim vremenom, ali i nedostatkom danjeg svjetla. Posebno se to očituje u Gamla Stanu, tj. povijesnoj jezgri koja je omiljeno odredište turista i u kojem se nalazi najveći dio znamenitosti.

Platite samo 130 KM avionsku povratnu kartu za Stockholm!

Opis ponude

Wizz Air je vrijednosno orijentisana avio-kompanija s fokusom na inovacije u svakom segmentu putovanja. Cilj je da učine letove dostupne građanima Centralne i Istočne Evrope, kao i da svim putnicima u Evropskoj uniji omoguće potpuno novi doživljaj putovanja.

Koristi se najnovija tehnologija kako bi se osiguralo da Wizz Air iskustvo bude izvrsno kako u pogledu usluga tako i u pogledu odnosa cijene i pruženog kvaliteta. Zbog toga lete i na primarne i sekundarne te regionalne aerodrome, pri čemu klijentima pružaju ljubaznu i brzu uslugu uz niske troškove koji se odražavaju u WIZZ cijenama.

Zahvaljujući izuzetno posvećenom, stručnom i multikulturalnom upravljačkom timu, vodstvo i motivacija su pokretačke snage kompanije WIZZ i ključni faktor njenog uspješnog poslovanja.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.