Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

JESEN U ČITLUKU! Provedite nezaboravne trenutke u luksuznom Hotelu Brotnjo!

Platite samo 84 KM za 1 noćenje s doručkom uz besplatno korištenje bazena i fitnessa, sve za 2 osobe!

Napomene

 • Ponuda uključuje jedno noćenje za dvije osobe u superior dvokrevetnoj sobi
 • U ponudu uključeno i:
  - neograničeno korištenje bazena i fitness centra
  - boravišne takse
  - internet
  - parking
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Period iskoristivosti vaučera je do 31.10.2018.
 • Provjera raspoloživosti, kao i rezervacija, obavezni su na mail info@hotelbrotnjo.com ili na broj telefona +387 36 640 036
 • Djeca do 5 godina GRATIS
 • Djeca od 5 do 15 godina 20 KM po danu
 • Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
 • Vaučeri se mogu spajati
 • Vaučer se smatra iskorištenim iskorištenim, ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel Brotnjo**** se nalazi u gradiću Čitluk, udaljenom svega 3km od velikog marijanskog svetišta Međugorja i 20km od Mostara, grada u srcu Hercegovine čiji je Stari most pod UNESCO-vom zaštitom.

Uvjerite se zašto je primljen u Svjetsku asocijaciju hotelijera (IHRA) sa sjedištem u Parizu.

Platite samo 84 KM za 1 noćenje s doručkom uz besplatno korištenje bazena i fitnessa, sve za 2 osobe!

Opis ponude

HOTEL BROTNJO u svom sastavu ima: restoran s najsuvremenijom kuhinjom, svečanu dvoranu, dvije kongresne dvorane, hercegovačku konobu, dvije vrtne terase, caffe bar, najsuvremeniji Wellness Spa Centar, vlastito nogometno igralište po UEFA standardima, vlastiti parking i druge sadržaje koji su prilagođeni poslovnim ljudima i ostalim gostima željnim opuštanja, ali i onima koji žele provesti ugodne trenutke druženja sa svojom obitelji i prijateljima. U sklopu hotela također se nalaze super market, banka, parfumerija, zlatarna, frizerski salon te Lutija BiH.
Hotel raspolaže s 38 soba s ukupno 88 ležaja, a svaka je soba opremljena vrhunskim namještajem, najsuvremenijim klima uređajima, mini barom, telefonom, LCD televizorom i mogućnost internetskog povezivanja Wi-Fi.
Zahvaljujući kvaliteti usluga te profesionalnom odnosu osoblja prema gostima, Hotel Brotnjo je primljen u Svjetsku asocijaciju hotelijera (IHRA) sa sjedištem u Parizu, a restoran hotela „Grappolo“ dobitnik je „Grimizne kugle“ - nagrade za najljepše uređen ugostiteljski objekt u BiH, i „Zlatne ugostiteljske krune“ kao najbolji restoran u sklopu hotela u BiH, te niza ostalih priznanja. 
Kao jedan od najboljih načina kako pružiti tijelu maksimum odmora je posjet wellness spa centru. Wellness je zdrav način života, ravnoteža tijela i uma.
Stečenim iskustvom i stalnim usavršavanjem, te primjenom najnovijih metoda i opreme za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju,nudimo Vam pomoć pri otklanjanju različitih tegoba i bolesti koštanog, mišićnog i živčanog sustava.
Ne treba posebno isticati koliku važnost za ljudski organizam ima boravak u bazenu ili sauni. Svaki od ovih tretmana pomoći će Vam da očistite vaše tijelo od nakupljenih otrova, vratiti će Vašem tijelu gipkost, koži sjaj, a figuri dati zavidan oblik.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.