Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Jesenji odmor u Sarajevu nudi Vam elegantni „Aparthotel Centar Sarajevo“ u samom centru grada!

Nevjerovatan popust od 61%! Platite samo 79 KM za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe u luksuznom studio apartmanu!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • 1 noćenje sa doručkom  za dvije osobe u luksuznom studio apartmanu 
 • Ponuda uključuje :
  Doručak na bazi švedskog stola 
  - Besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom
  - Besplatan Wi Fi internet
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera za ovu ponudu. Za veći broj noćenja moguća je kupovina večeg broja vaučera
 • Vaučer se može iskoristiti odmah a najdalje do 01.12.2018
 • OBAVEZNA PROVJERA raspoloživosti smještajnih kapaciteta i e-mail rezervacija po primitku kupona na mail aparthotel.cs@gmail.com ili na broj telefona: +387(33)257-400
 • Check in: od 13:00 (Rani check in ukoliko je moguće, ovisi o raspoloživosti)
 • Check out: do 10:00 (Kasni check out do 18 h, ovisno o raspoloživosti uz nadoplatu po važećem cjenovniku hotela)
 • Za djecu do 10 godina besplatan boravak u hotelu a za starije od 10 godina plaća se noćenje u iznosu od 15 Eura/noć za maksimalno još dvije dodatne osobe(ukupno četiri) po apartmanu iz ponude.
 • Nadoplate na recepciji - boravišna taksa po osobi i danu 1,00 Euro za osobe preko 18 godine ( do 12 godina bez naknade za boravišnu taksu, od 12 do 18 godina 0,50 Eura po osobi i danu)
 • Sve dodatne nadoplate se vrše isključivo u hotelu.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili nije otkazao rezervaciju u skladu s pravilima o otkazivanju rezervacije hotela
 • Vaučere nije moguće stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sarajevo, jedno od najatraktivnijih metropola u regiji. Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. Oko grada se nalaze olimpijske planine: Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta. Hotel se nalazi samo par minuta šetnje od centra grada, Baščaršije, Trebevićke žičare, Latinske ćuprije, Sebilja i ostalih znamenitosti.  Međunarodni Sarajevski aerodrom udaljena je 7 km od hotela.

Opis ponude

Aparthotel Centar Sarajevo je novootvoreni objekat u samom centru Sarajeva. Karakteristike koje bi posebno izdvojili su jedinstvena lokacija za sve koji vole da su u samom centru a da su opet ugodno distancirani od gradske buke čime je ugodan odmor zagarantovan. Objekat raspolaže sa 24 apartmana i 10 soba ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svjetski poznate hotele. 

Luksuzni apartmani i sobe u našem hotelu pružit će Vam nezaboravan doživljaj bilo da putujete sami, s porodicom ili ste na poslovnom putu. Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju, zasebna kupatila, fen, sef i ostalu opremu koja Vam je na raspolaganju za vrijeme Vašeg boravka. Također, svi apartmani imaju kompletno opremljene moderne kuhinje. U sklopu ponude hotel Vam obezbjeđuje besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom. U ovom se objektu poslužuje doručak na bazi švedskog stola te se prepustite iznenađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.
U mogućnosti smo vam obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja. Nudimo vam na raspolaganje veoma atraktivan prostor koji je idealno mjesto za održavanje konferencija, prezentacija, sastanaka, seminara, team building i sl. (Rooftop sala na krovu hotela sa panoramskim pogledom na grad). 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.