Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Jesenska ponuda u prvom i jedinom ALL INCLUSIVE centru u BiH!

Platite CityDeal-u 31 KM a 125 KM na recepciji HOSTELA za petodnevni ALL INCLUSIVE boravak, uz korištenje mnogih pogodnosti navedenih u napomenama!

Napomene

Ponuda uključuje: 

- Četiri noćenja za jednu osobu u HOSTELU (soba sa 4 ili 6 kreveta) uz ALL INCLUSIVE uslugu:
- Doručak 09:00-10:30 / švedski sto: slani i slatni namazi, sendviči, kuhane hrenovke, domaća kuhana jaja, domaći sir, kajmak, mlijeko, čaj, domaći uštipci/peciva...
- Ručak 13:00-15:30 / švedski sto: miješano meso (junetina, piletina, kobasice, ćevapi, pljeskavice), razne pite (burek, sirnica, zeljanica, krompiruša), bosanska jela/variva (grah, sarma, gulaš, punjene paprika, pileći paprikaš...), prilozi, sezonska salata, kolači
- Večera 19:00-20:30 / švedski sto: čorbe, bosanska jela/variva, meso sa prilozima, riba sa krompir salatom, razne pite, tjestenine...), sezonska salata, kolači
 - Restoran kod Amidže, Pizzeria Ajdinka (neograničena konzumacije pizze od 12:00 do 17:00), Caffe Štala, Grill Upust (neograničena konzumacija jela sa roštilja+pomfrit), Caffe bar Ajdinovići (u SPA centru)

Korištenje SPA centra (bazen sa toplom vodom, jakuzzi, 2 saune finska i parna, ležaljke, tuševi, bar, pogled na košute, jelene, botao prirodno okruženje..)
- Hidromasažni bazen
- Korištenje sportskih terena (uz obezbijeđene sportske rekvizite)
- Korištenje fitness centra
- Korištenje salona za igru i zabavu (bilijar, pikado, stolni nogomet)
- Korištenje dječijeg zabavnog parka – uz mnoštvo sadržaja: tobogani, tuneli, drveni dvorci, konopci....
- Korištenje dječije zatvorene igraonice
- Korištenje trampoline za djecu
- Korištenje voziča za djecu 
- Obilazak ZOO vrta (preko 320 domaćih životinja, koje djeca mogu da diraju, hrane, igraju se, slikaju)
- Jahanje konja za djecu
- Obilazak četinarske šume, šumskim putevima i stazama
- Edukacija – prezentacija (uz najavu grupe, u dogovru sa gostom): ishrana životinja, muženje krava i koza, prerada mlijeka u domaći sir i kajmak, kupljena jaja..
- Korištenje sale za više namjena u hotelu SRCA (uz prethodnu najavu, 100 stolica, projektor, flip chart)

Dodatna ponuda (dodatna naplata) sadrži:
- Vožnju quadom  (vožnja u grupi, uz pratnju vodiča)
- Paintball (zaštitna oprema, puška, municija)
- Jahanje konja za odrasle
- Relax masaža

Ponuda se može iskoristiti isključivo radnim danima:
- Ponedjeljak - Petak
- Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
- Minimalan broj za kupovinu vaučera je dva
Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona 080/022-229 ili na mail prodaja@srca.ba
Rok iskoristivosti vaučera je do 01.12.2017
Djeca do 5 godina starosti borave besplatno
- Dijete od 5 do 15 godina doplata 78 KM
- Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko gost napravi rezervaciju, a ne izvrši otkaz rezervacije minimalno 48 h unaprijed, ili se ne pojavi na dan rezervacije
- Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Pozivamo Vas da uz svoje najmilije, u potpuno prirodnom ambijentu, osjetite otkucaje našeg Novootvorenog Sportsko-Rekreativnog Centra Ajdinovići – S.R.C.A.
Svojom ponudom usluga stvara najbolje uslove svojim klijentima u oblasti sporta i rekreacije, te prati tempo današnjeg življenja.
 
S.R.C.A se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla, u istoimenom mjestu Ajdinovići, na području općine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014.godine, a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati, smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

Svakodnevno Vam pripremamo kvalitetnu ponudu i program da Vaši dani budu ispunjeni mirom i zadovoljstvom, te da uživate u bogatom sportskom i kulturno-edukativnom sadržaju. 
Posebno smo ponosni na sadržaj za dječiju zabavu, gdje djeca u sigurnom i veoma privlačnom ambijentu obogaćuju svoje djetinjstvo.

- Platite CityDeal-u 31 KM a 125 KM na recepciji HOSTELA za petodnevni ALL INCLUSIVE boravak, uz korištenje mnogih pogodnosti navedenih u napomenama!

Opis ponude

Okruženi šumom i cvjetnim parkovima, na raspolaganju Vam stoje naši tereni na otvorenom za nogomet, košarku, odbojku, rukomet i tenis. Naše mnogobrojne staze, čist i svjež vazduh, mir i tišinu bez saobraćaja, možete iskoristiti za biciklizam, trčanje ili hodanje.

Fudbaleri mogu uživati u rekreaciji na prirodnoj travi. Stadion je idealan za pripreme fudbalskih timova, koji bez obzira na vremenske uslove zadovoljava i najveće zahtjeve.

Za one koji bi se radije rekreirali u bazenu, ili u salonu za zabavu, na raspolaganju su stolni fudbaleri, bilijar ili pikado, sve to mogu pronaći u okviru kompleksa S.R.C.A. 
Iskoristite svoje vrijeme na pametan način, zabavite se i osvježite rekreacijom!
Pored nogometnog, košarkaškog i teniskog igrališta, kompleks posjeduje i terene za jahanje konja, staze za četverotočkaše i motorne sanke, teren za paintball, bazen sa odbojkom na pijesku, šetališta i još mnogo toga...
Veliki broj domaćih životinja na farmi Ajdinovići su jedan od najatraktivnijih dijelova raznovrsne ponude koju nudi Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići i teško da će Vas ostaviti ravnodušnim.

Novoizgrađeni hostel je dodatno obogatio smještajni kapacitet Centra. Hostel sadrži:

- Prizemlje sa 18 soba (90 kreveta).
- I sprat sa 18 soba (90 kreveta)
Ukupno 180 kreveta, sobe su sa 4 i 6 kreveta, uz zajedničke wc/tuš kabine na svakom spratu. Odvojene prostorije za muškarce i žene
- II sprat hostela - smještena je pizzeria Ajdinka sa 180 sjedećih mjesta.

Ako ste za kafu, čaj ili neki osvježavajući napitak CAFFE klub sa raznovrsnim zabavnim igrama će Vam dobro doći, uz kaficu možete igrati bilijar, pikado, stoni nogomet ili jednostavno se odmarati uz TV.
U kompleksu se nalazi ograđeno dječije igralište. Uz klupe, konopce, kućice, pijesak i tobogan ovaj posebno opremljeni teren pruža razne mogućnosti zabave za najmlađe. Naravno, sigurnost je zagarantovana, tako da su djeca u svakom momentu "na oku" roditeljima i osoblju.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

"Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014. godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.