Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Kombinovani skrining prvog trimestra trudnoće uz 2D, 3D i 4D ultrazvuk + DOUBLE TEST!

Platite SAMO 149 KM za rano otkrivanje fetalnih anomalija kobinovanim skriningom prvog trimestra trudnoće uz 2D, 3D i4D ultrazvuk + Double test u Našoj klinici!

Napomene

Ponuda uključuje:
- kombinovani skrining prvog trimestra trudnoće uz 2D, 3D i 4D ultrazvuk + Double test
- Rok iskoristivosti vaučera je do 31.05.2018. godine
Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
- Obavezna telefonska rezervacija na broj 057/344-988
Naša klinika se nalazi u Istočnom Sarajevu, Spasodavska 30
- Vaučeri se ne mogu stornirati
- Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko kupac izvrši rezervaciju i ne pojavi se u dogovoreno vrijeme, ili uopšte ne izvrši rezervaciju

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Tokom trudnoće, ljekari od trudnice traže da uradi najmanje jedan test kojim se utvrđuje eventualno postojanje hromozomskih anomalija. Smatra se da se zahvaljujući Double testu u ovom ranom periodu trudnoće može otkriti gotovo 90 odsto svih nasljednih bolesti.

Prvi takav test, screening test prvog tromesečja, koji se najčešće i radi u trudnoći je takozvani Double test. To je kombinovani test – sastoji se od ultrazvučnog pregleda nakon koga slijedi vađenje krvi. Dobijeni rezultati se obrađuju tako što im se dodaju individualni parametri kao što su godine i težina trudnice, da li je trudnoća blizanačka, da li je do nje došlo vantjelesnom oplodnjom ili prirodno, kao i da li je trudnica pušač.

Opis ponude

Ginekološka ordinacija “Naša Klinika” je moderna privatna zdravstvena ustanova, osnovana u februaru 2015. godine, sa ciljem unapređenja i zaštite reproduktivnog zdravlja žene. Nosilac posla je specijalista ginekologije i akuserstva-onkologije, dr. Željko Pavlović. Medicinski fakultet je završio u Sarajevu 1988. godine, specijalizaciju iz ginekologije i subspecijalizaciju ginekološke onkologije završio na Kliničkom centru u Beogradu i Institut za radiologiju i onkologiju također u Beogradu, kao i dodatne edukacije iz ultrazvučne dijagnostike, kolposkopije, laparoskopije i uroginekologije.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.