Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Lako se zamarate, gubite dah, pod stresom ste? Mislite na svoje srce na vrijeme!

EKG + kardiološki pregled po super cijeni od samo 40 KM u Internističkoj ordinaciji prof. dr. Amra Macić Džanković!

Napomene

Ponuda uključuje: 
  • EKG + kardiološki pregled
  • Period iskoristivosti: do 30.04.2018. godine
  • Rezervacija obavezna na broj telefona: +387 61 177 743
  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je rezervisao termin, a nije došao u navedenom roku ili zakazanom terminu
  • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

EKG je grafički zapis električnih potencijala srčanog mišića. Srce je jedinstveni mišić u tijelu koji posjeduje svojstvo automatskog formiranja impulsa i ritmičkih kontrakcija. Dejstvo elektrokardiograma bazira se na činjenici da srčani mišić (miokard), kao i svaki drugi mišić u radu, proizvodi električne struje (električni efekat). To je posljedica metabolizma, biološkog, hemijskog i iziološkog procesa u jednom organizmu ili u pojedinoj ćeliji, kojim hranljiva građa, materijal za ishranu, prelazi u živu materiju. Svaka živa ćelija svojim metabolizmom stvara električnu energiju. U srcu postoje ćelije koje automatski stvaraju impulse koji se šire, nadražuju mišićna vlakna srčanog mišića da se periodički stežu, kontrahuju i proizvode kontrakciju srca. Formiran­jem i sprovođenjem impulsa, kao i kontrakcijom mišića, proizvodi se slaba električna struja koja se širi tijelom. Ove struje srčane aktivnosti mogu se prikupiti, pojačati i iksirati, pa se preko elektroda i specijalnog aparata registruju i zapisuju u vidu snimka EKG-a.


EKG + kardiološki pregled po super cijeni od samo 40 KM u Internističkoj ordinaciji prof. dr. Amra Macić Džanković!

Opis ponude

Kardiološki pregled obuhvata: opšti pregled (stav, visina, telesna težina, simetričnost građe tela, muskulatura, koža i potkožno tkivo, telesna temperatura, disanje, psihičko stanje); pregled glave (oblik, kosmatost, oči, nos, usta) i vrata (pokretljivost, stanje štitaste žlezde, stanje vena na vratu, pulsacije: arterijske i venske); pregled grudnog koša i pluća (simetričnost i oblik grudnog koša, respiratorna pokretljivost hemitoraksa, zvuk pluća, tip disanja, pojava patološkog disajnog šuma, pojava propratnih šumova); pregled srca i krvnih sudova (ritam srčanih kontrakcija, srčanih tonova, galopa, nalaz šumova: vreme javljanja, karakter, pravci propagacije, što nas usmerava ka daljoj dijagnostici); pregled abdomena: položaj tbušnog zida, osetljivost, prisustvo slobodne tečnosti, šumova abdominalne aorte, stanje jetre i slezine, osetljivost bubrega; pregled ekstremiteta: deformiteti, otoci, varikoziteti.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.