Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ljeto na samoj plaži, u centru malog dalmatinskog mjesta Krilo Jesenice!

2 noćenja uz uključen POLUPANSION za dvije osobe za SAMO 298 KM

Napomene

 • Ponuda se odnosi na dva noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe
 • Vaučer se može iskoristiti u terminu od 1. 9. do 30. 9. 2018.
 • Posebne pogodnosti i doplate:
- Ukoliko je dijete starosti do 2 godine nadoplate za polupansion nema - gratis.
- Ukoliko je dijete starosti do 2 godine a potreban mu je krevetić, nadoplate nema - gratis.
- Ukoliko je dijete starosti od 2 do 12 godina nadoplata za polupansion je 7.5 Eura.
- Ukoliko je dijete od 12 do 18 godina ili više nadoplata za polupansion jest 15 Eura.
 • Boravišna taksa: od juna do kraja septembra - 0,70 Eura. Djeca u dobi od 12 -18 godina plaćaju 50% cijene, djeca mlađa od 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Check in: od 14:00h | Check out: do 12:00h. 
 • Recepcija radi 24 sata dnevno. 
 • Napomene: Dječji krevetić je dostupan na zahtjev - GRATIS! Djeca starija od 2 godine mogu boraviti sa roditeljima u sobi sa dodatnim ležajem.
 • Obavezna je telefonska ili email rezervacija termina i provjera raspoloživosti smještajnih kapaciteta na booking@hotelkrilo.com ili +385 91 391 49 40 (moguće i putem aplikacija: WhatsApp/Viber/Telegram). Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine. 
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili nije otkazao u skladu s pravilima o otkazu rezervacije hotela Krilo.
 • Kupljene vaučere nije moguće stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel Krilo je miran porodični hotel, koji se nalazi u Krilu Jesenice. Hotel raspolaže sa 3 jednokrevetne sobe, sa 5 dvokrevetnih i 9 trokrevetnih soba, sa pogledom na more i privatnim a la carte restoranom. Nalazi se na samoj plaži, u centru malog dalmatinskog mjesta Krilo Jesenice, 14 km južno od Splita. To je idealno mjesto za porodični odmor, mlađe i starije parove, koji žele miran odmor. Takođe je idealan ako trebate kratku pauzu na putovanju prema Makarskoj, Međugorju ili Dubrovniku.2 noćenja uz uključen POLUPANSION za dvije osobe za SAMO 298 KM

Opis ponude

Hotelski restoran nudi svakom gostu visoko kvalitetnu hranu i pića, kao i bogati doručak i veliki izbor a la carte jela za večeru. Menu je osmišljen da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, nudi razna mesna i riblja jela, jela s roštilja, raskošne salate i razne priloge. U restoranu možete osjetiti duh Mediterana, duh pomoraca koji su popravljali svoje čamce i mreže te su čekali idealno vrijeme za plovidbu na moru. Osim najboljeg od mediteranske kuhinje, možete uživati ​​široku paletu evropskih jela, a najbolja vina će dodati svoj poseban okus jelima. Gosti hotela takođe mogu koristiti uslugu doručka, polupansiona i punog pansiona.

Kao i u svakom Dalmatinskom mjestu tako i u Krilu Jesenice tokom ljetnih mjeseci održavaju se razne fešte na kojima možete uživati u jelu, piću i ugodnoj muzici. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u fudbalu, rukometu, košarci, odbojci, biciklizmu, pješačenju, ronjenju i brojnim drugim aktivnostima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.