Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ljetujte tamo gdje se sunce smije - u prelijepoj Alanji!

Sedam noćenja u Dizayla Palm Garden hotelu 5* sa All Inclusive uslugom po cijeni od 1350 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 20.07.2018.
 • Ponuda uključuje:
 • Povratnu avio kartu na relaciji Sarajevo - Antalija - Sarajevo
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag od 5kg i čekirani prtljag od 20kg 
 • Boravak u hotelu na bazi 7 noćenja ALL INCLUSIVE
 • Organizaciju putovanja
 • Organizovani prevoz aerodrom-hotel-aerodrom
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Ponuda ne uključuje:
 • Obrok i piće na letu (moguće uz doplatu tokom leta)
 • Individualne troškove u hotelima i za vrijeme putovanja
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Alanya je mjesto u južnom dijelu Turske na samo 106 km udaljenosti od Antalye. Ako ste oduvijek sanjali o odlasku u Tursku, a da to ne uključuje veća odredišta s više turista, tada vam svakako preporučamo Alanyu, malo mjesto koje  po svojim sadržajima, apsolutno nudi ponešto za svakoga. Sam grad smjestio se u zaljevu Antalya pored poznatih ravnica Pamfilija, poznatih i kao izolirani primjer istočnog Sredozemlja sa šumama četinjačama koje uključuju brojne šikare, drvo smokve i crnog bora.Svoju posebnost Alanya može zahvaliti i prirodnom položaju koji je specifičan zbog toga što se smjestio na razmeđu planina Taurus na sjeveru i Sredozemnog mora na jugu. Dakle, zanimljiv prirodni položaj koji će privući one koji ne idu tamo prvenstveno zbog kupanja i izležavanja na jednoj od njihovih plaža.
Alanya ima tipičnu mediteransku klimu gdje Sredozemlje osigurava da većina kiše dođe tijekom zime, ostavljajući ljeta dugim, toplim i suhim. Takva ljeta navela su ljude koji se bave razvojem turizma za ovo područje da djeluju pod sloganom “Gdje se sunce smije”.

Sedam noćenja u Dizayla Palm Garden hotelu 5* sa All Inclusive uslugom po cijeni od 1350 KM!

Opis ponude

Dizayla Palm Garden 5* je novosagrađeni hotel koji se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen cca. 12 km od centra Alanje i cca. 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 250 smještajnih jedinica: 215 standardnih soba (22 m2, max 2+1 osoba), 32 family sobe (34 m2, max 2+2 osobe, dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo) 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.
All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači,  domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h). AI koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, svježe voćne sokove, sobnu uslugu.
Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena. Posebno se plaća: usluga ljekara (na zahtJev), vešeraj, čuvanje djece, frizer, telefon, fax, internet, elektronske igre, šoping centar, rent-a-car.
Hotelska privatna plaža je udaljena cca. 200 m od hotela (između hotela i plaže se nalazi još jedan hotel). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, odbojka na pjesku. Posebno se plaća: sportovi na vodi. Zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.