Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Luksuz koji čeka samo na Vas! Ove jeseni posjetite hotel Atrium 5* u Splitu

Tri dana i dva noćenja za dvoje uz buffet doručak i korištenje bazena, finske i turske saune te fitnessa za samo 362 KM

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - Dva noćenje u superior sobi za dvije osobe
  - Raznoliki buffet doručak 
  - Korištenje wellness centra (zatvoreni bazen, saune, fitness dvorana)
  - Wi-Fi
 • Period iskoristivosti ponude je od 28.10. do 30.11.2017. godine.
 • Obavezna rezervacija termina na e-mail: res@hotel-atrium.hr ili na broj telefona +385 21 200 000.
 • U cijenu nije uključena boravišna taxa koja iznosi 2,00 KM po osobi na dan i plaća se u hotelu.
 • Parking nije uključen u cijenu i plaća se 13,00 KM po danu na recepciji hotela.
 • Djeci do 5 godina boravak je besplatan ukoliko spavaju sa roditeljima na king size krevetu.
 • Djeca od 5 do 14 godina doplaćuju 40 KM po danu
 • Check in do 00:00 h, check out 12:00 h.
 • Spajanje vaučera na upit hotelu.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

S velikim vam ponosom predstavljamo Atrium hotel, mjesto savršenog odmora okrunjeno s 5 zvjezdica i smješteno u centru Splita. Hotel Atrium, zdanje koje mramorom i staklom odražava modre boje mediteranskog neba, izrastao je na temeljima antičkog Splita, tik do lokacije koju je za svoj ljetnikovac odabrao slavni rimski car Dioklecijan. Akvadukt izgrađen u njegovo doba još se uvijek može vidjeti u izložbenom prostoru u podzemnim prostorijama hotela. Od hotela do Dioklecijanove palače, samog srca antičkog Splita, te do vedre i uvijek prepune rive pješači se svega petnaestak minuta – toliko smo blizu epicentra svih događanja u Splitu. Hotel Atrium krasi i izuzetan interijer, moderna i potpuna opremljenost, ugodna atmosfera te ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da vaš boravak učine besprijekornim.

Opis ponude

Filomena wellness&spa hotela Atrium jedinstvena je oaza mira i opuštanja sa zatvorenim bazenom dugim 16m, protustrujnim plivanjem, masažnim punktovima i igrama svjetla. Svi tretmani rade se s francuskom kozmetikom Sothys. Turska kupelj ili finska sauna dati će poseban osjećaj opuštanja Vašem umornom tijelu, a Kneipp će poboljšati cirkulaciju  i dati osjećaj šetnje plažom po glatkim oblucima različitih boja. Fitness centar raspolaže s Technogym opremom koja će oduševiti svakog zaljubljenika u ovaj vid rekreacije. Terapeuti su stručni i posvećeni Vašoj dobrobiti.


Osim šetnje najvećom i najsunčanijom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti atmosferu kakvu samo Dalmacija može pružiti. Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. Zašto je ovaj grad najlipši grad na svitu, saznajte i vi i budite dio splitskog šušura!

Hotel raspolaže s 124 sobe i 4 vip apartmana, A la carte restoranom, City Barom, Filomena wellness&spa centrom, dvoranama za posebne prigode, Admiral Platinum Casinom sa živom igrom i vlastitom garažom za 100 automobila.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.