Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Marmaris - destinacija za svačiji ukus!

11 dana/10 noći na bazi All inclusive u Sol Brach Hotelu 3* + avio prevoz platite samo 1049 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 21.06.-01.07.2018.
 • U cijenu aranžmana je uračunato: 
 • Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman – Beograd 
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Dalamanu do izabranog hotela, u odlasku i povratku
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cijene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. 
 • Usluge vodiča i organizacije putovanja. 
 • U cijenu aranžmana nije uračunato: 
 • Rezervacioni dio aranžmana od 17 eura po osobi, plaćaju odrasli i dijeca starija od 2 godine 
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 32.70 evra. Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promjena dozvoljena do momenta polaska.
 • Doplata za gorivo YQ taksa 10 eur po osobi, dijeca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promjeni do polaska na put.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 
 • Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. 
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email sarajevo@flyflytravel.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Marmaris je jedno od primamljivih mjesta za turiste svih starosnih dobi, veliki grad sa bogatom okolinom, gdje svako od nas može naći ono što ga zanima. Pogodan je za ljubitelje istorije, avanture, noćnog provoda ili samo uživanja na plažama. Sa svojim bujnim zelenilom i prelijepom prirodom koja ga okružuje, glavni je rival na turskoj zapadnoj obali. 

11 dana/10 noći na bazi All inclusive u Sol Brach Hotelu 3* + avio prevoz platite samo 1049 KM!


Opis ponude

Lokacija 
Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman, 135 km od bodrumskog aerodroma i 2 km od centra Marmarisa. Izgradjen je 1985. godine, renoviran 2012. godine. Zauzima površinu od 1.208 m2. 

Plaža 
Sopstvena, pješčano-šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. 

Sobe 
Hotel ima 68 standardnih soba (max. 2 osobe, 15 m2). Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon i fen. 

Hotelski sadržaji 
Glavni restoran, a la carte restoran (internacionalni), 2 bara, spoljašnji bazen, internet kafe, bežični internet u lobiju, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje i doktor. 

Način služenja obroka 
Švedski sto 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Fly Fly Travel je sa vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj brend jačali smo u oblasti vazduhoplovne industrije i turizma, sa primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.