Zatvori

Masaža leđa u trajanju od 30 minuta uz piling ruku u Beauty Atelier Dea

Masaža i piling ruku za potpuno opuštanje tijela za samo 17,50 KM

Napomene

  • Ponuda uključuje: Masaža leđa u trajanju od 30 minuta uz piling ruku
  • Period iskoristivosti ponude je od 27.12.2016. do 27.02.2017. godine.
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Obavezna rezervacija termina na broj 061 949 159.
  • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Masaža je jedan od najlakših načina postizanja i očuvanja zdravlja. Glavobolja, grčevi, nesanica, napetost, stres - sve ćemo te tegobe ublažiti jednostavnom spravom – rukama

- Masaža i piling ruku za potpuno opuštanje tijela za samo 17,50 KM

Opis ponude

Većina ljudi bar ponekad osjeti bolove u leđima. Pogrbljeni sjedimo nad radnim stolovima, nosimo terete, imamo savijena i ovješena ramena i općenito držanje tijela, što sve može izazvati napetost i grčenje mišića. Masaža pomaže mišićima da se opuste i ublažava bolove zbog grčenja. Jednostavno opuštanje leđnih mišića nije jedini blagotvorni učinak masaže; kvalitetna masaža potiče osjećaj ugode u cijelom tijelu. Živci se granaju do kralježnice, dosežući sve dijelove tijela, pa je masaža, djelujući neposredno na njih, blagotvorna za cijeli živčani system
ruke

Kao ni lice, ne mogu se sakriti od pogleda. Odaju sve o vama: koliko vremena posvećujete sebi (ne samo rukama). Ruke govore o tome koliko ih koristite, a koliko njegujete. Ruke su prve na udaru – što god radili, trebate ruke.
Ruke možete zaštititi. Prije nego dođe do oštećenja. To je najlakše. Kad se već dogodi da je koža jako suha, ispucala, teško ćete nešto napraviti s običnom kremom za ruke. Sastojci tih krema su uglavnom takvi da vam kožu ruku još više isušuju. Uradite piling ruku na vrijeme i posvetite pažnju svom izgledu.

marketing

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.