Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Mikrodermoabrazija sa ampulom hyalurona i dubinskom hidratacijom kože u trajanju od 60 minuta!!

Iskoristite ODLIČNU ponudu od 28 KM u kozmetičkom salonu ADA i zablistajte zahvaljujući dubinskoj hidrataciji kože, uz savršeno njegovano lice, bez bora i ožiljaka!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Tretman mikrodermoabrazije sa ampulom hyalurona i dubinskom hidratacijom kože u trajanju od 60 minuta
  • Period iskoristivosti vaučera je do 30.06.2018. godine
  • Vaučeri vrijedi za jednu osobu
  • Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona 062 183 177.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Mikrodermoabrazija je postala jedan od najpopularnijih tretmana u svijetu za blistavi ten i čistoću lica. I to ne bez razloga! Radi se o bezbolnoj terapiji koja pomoću  dijamantskih pločica pilinguje kožu i time  podstiče njeno intenzivno obnavljanje. Na taj način povećava se otpornost kože i kapacitet za vlagu, a odlične rezultate postiže prvenstveno u borbi protiv mitesera, ožiljaka i izraženih bora. Pri tome se također stimuliše cirkulacija, odčepljuju pore, te učvršćuje koža i poboljšava njena elastičnost.

Iskoristite ODLIČNU ponudu od 28 KM u kozmetičkom salonu ADA i zablistajte zahvaljujući dubinskoj hidrataciji kože, uz savršeno njegovano lice, bez bora i ožiljaka!

Opis ponude

Dijamantna mikrodermoabrazija lica je tretman koji osigurava temeljito i nježno odstranjivanje površinskih „mrtvih“ slojeva  kože i različitih nepravilnosti, gdje koristimo dijamantne čestice koje su postavljene pod različitim uglovima. Ovisno o problemu koji želimo sanirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija, ožiljci od akni, proširene pore ili podmlađivanje kože, itd..) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem.

U toku tretmana „stari„ sloj kože se izbrusi i uklanja kontrolisanim vakumom, koji istovremeno stimulira kožu na stvaranje elastina i kolagena. Nakon uklanjanja odumrlih ćelija ubrzano se stvaraju nove, kroz koje koža znatno brže i u većoj mjeri apsorbira aktivne supstance, koje se koriste za njegu lica i u toku tretmana. Stimulacijom u dubljim slojevima kože, ubrzanim stvaranjem novih i mladih ćelija, kao rezultat imamo svježu, zdravu i jedru kožu sa poboljšanom strukturom i tonusom.

Nakon što se uradi mikrodermoabrazija, u kožu se ciljano unose supstance koje su joj neophodne (ampula kolagena, hijaluronska ampula ,liposomi, hranjive maske) kako bi osigurali dubinsku hidrataciju kože i očuvali hidrolipidni sloj.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Kozmetički salon ADA- nalazi se u TC Šentada - Kolodvorska 11A. Kozmetički salon ADA Vam može ponuditi sljedeće usluge: tretman lica, depilacija, pedikir, manikir i make-up.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.