Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

MIKRODERMOABRAZIJA sa vitaminskom ampulom za lice u kozmetičkom salonu AJLAA!

Iskoristite SUPER ponudu od 19,90 KM u kozmetičkom salonu AJLAA i zablistajte uz savršeno njegovano lice, bez bora i ožiljaka!

Napomene

Ponuda uključuje
  • Mikrodermoabraziju sa vitaminskom ampulom za lice
  • Period iskoristivosti ponude je do 30.11.2018.
  • Obavezna rezervacija termina na broj 062 382 511
  • Kozmetički studio AJLAA se nalazi u Ulici Latička 1/2 (Stup - Tibrine zgrade)
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Mikrodermoabrazija je postala jedan od najpopularnijih tretmana u svijetu za blistavi ten i čistoću lica. I to ne bez razloga! Radi se o bezbolnoj terapiji koja pomoću  dijamantskih pločica pilinguje kožu i time  podstiče njeno intenzivno obnavljanje. Na taj način povećava se otpornost kože i kapacitet za vlagu, a odlične rezultate postiže prvenstveno u borbi protiv mitesera, ožiljaka i izraženih bora. Pri tome se također stimuliše cirkulacija, odčepljuju pore, te učvršćuje koža i poboljšava njena elastičnost.

Iskoristite SUPER ponudu od 19,90 KM u kozmetičkom salonu AJLAA i zablistajte uz savršeno njegovano lice, bez bora i ožiljaka!

Opis ponude

Uz stalno praćenje modnih trendova i modernih tehnologija, nudimo Vam široku lepezu usluga u kozmetici, pedikuri i manikuri. Uvođenje novih, modernijih kozmetičkih usluga garancija je kvalitete i pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana koristeći pritom samo preparate vrhunske provjerene i profesionalne kvalitete.

Naša otvorenost i susretljivost pomoći će Vam pronaći kozmetičke usluge i kombinaciju tretmana koji baš Vama najviše odgovaraju.

Primjenjujući samo visoko kvalitetne i profesionalne preparate kozmetičkih kuća, uspješno rješavamo probleme najosjetljivije mladenačke kože, ali i kože zrelije dobi.
Zahvaljujemo cjelokupnoj dosadašnjoj klijenteli na ukazanom povjerenju korištenja naših usluga, a Vaše zadovoljstvo je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga kozmetičkog salona AJLAA.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.