Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Mjesečna članarina uz 45% popusta u prestižnom wellness centru hotela Radon Plaza!

Umjesto 180 KM Vi platite 99 KM i uživajte mjesec dana u neograničenom korištenju wellness centra i njegovih pogodnosti

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Neograničeno korištenje wellness centra (zatvoreni bazen, fitness centar, sauna, parno kupatilo) na bazi mjesec dana
  • Period iskoristivosti ponude odmah po kupovini
  • Rok važenja vaučera je do 30.04.2018. godine
  • Obavezna rezervacija na broj telefona 033 752 900
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Radon Plaza Hotel raspolaže sa prestižnim wellness centrom, koji je opremljen po najvišim standardima. Svi sadržaji centra dizajnirani su za goste hotela kao i za dnevne posjetioce koji žele relaksaciju, rekreaciju i unapređenje kvaliteta života kroz vježbu. Kako bi upotpunili wellness iskustvo uživajte u parnom kupatilu ili Finskoj sauni.

- Umjesto 180 KM Vi platite 99 KM i uživajte mjesec dana u neograničenom korištenju wellness centra i njegovih pogodnosti

Opis ponude

Radon Plaza Hotel izgrađen 2006 godine, je poslovni hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu. Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od užeg gradskog jezgra. Ponudit će Vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu. Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, wellness centar, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran i zabavni centar sa kuglanom i bilijar salom. Osoblje je u mogućnosti odgovoriti zahtjevima gostiju visokog profila.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Hotel Radon Plaza je najluksuzniji hotel u Bosni i Hercegovini, otvoren u septembru 2006. godine. Hotel Radon Plaza nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada, što ga čini savršenim izborom za odsjedanje. Ovaj business hotel s pet zvjezdica posluje u zgradi "Avaz Business Centra".

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.