Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Mjesec dana uživajte u luksuznom wellness centru hotela RADON PLAZA!

Mjesečna članarina za neograničeno korištenje wellness centra po jedinstvenoj cijeni od 99 KM!

Napomene

  • Ponuda uključuje: Neograničeno korištenje wellness centra (zatvoreni bazen, fitness centar, sauna, parno kupatilo) na bazi mjesec dana
  • Period iskoristivosti ponude odmah po kupovini
  • Rok važenja vaučera je od 03.09.-30.11.2018.godine
  • Obavezna rezervacija na broj telefona 033/752-900
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu
  • Vaučeri se ne mogu stornirati
Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Nakon godišnjih odmora i ljetnog hedonističkog uživanja u hrani i piću, došlo je vrijeme da poradite na sebi i svojoj formi.

Spojite ugodno s korisnim! U Fitness centru Radon Plaza ćete vježbati sa užitkom. Veliki broj sprava za različite vrste vježbi zadovoljit će i najzahtjevnije vježbače.

U wellness centru iskoristite bazen za opuštanje i rekreaciju te očistite Vaše tijelo od toksina u sauni i parnom kupatilu. Potpuna usluga na jednom mjestu, u Hotelu Radon Plaza.

 
Mjesečna članarina za neograničeno korištenje wellness centra po jedinstvenoj cijeni od 99 KM!

Opis ponude

Radon Plaza Hotel raspolaže sa prestižnim Wellness Centrom, koji je opremljen po najvišim standardima. Svi sadržaji centra dizajnirani su za goste hotela kao i za dnevne posjetioce koji žele relaksaciju, rekreaciju i unapređenje kvaliteta života kroz vježbu. Kako bi upotpunili wellness iskustvo uživajte u parnom kupatilu ili Finskoj sauni. Za vašu rekreaciju na raspolaganju vam je također i zatvoreni bazen kao i fitness sala. Multifunkcionalna Fitness sala dostupna je svima koji žele unaprijediti svoje fizičko zdravlje. Površina od 225 m2 je uređena kako bi u potpunosti zadovoljila potrebe sportista amatera.Na raspolaganju su vam uređaji za različite vrstevježbi, oprema za fitness, aerobik, body building, i druge kardio i osnovne vježbe za oblikovanje tijela.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Hotel Radon Plaza je najluksuzniji hotel u Bosni i Hercegovini, otvoren u septembru 2006. godine. Hotel Radon Plaza nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada, što ga čini savršenim izborom za odsjedanje. Ovaj business hotel s pet zvjezdica posluje u zgradi "Avaz Business Centra".

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.