Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Mjesec mart u Royal Inn hotelu, smještenim u jednoj od najljepših ulica Beograda!

Platite samo 141 KM za jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom + bocu vina i smjestite se u udobni Royal Inn hotel!

Napomene

 • Ponuda uključuje jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe + boca vina u sobi
 • U ponudu uključeno i :
  - WiFi
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rok iskoristivosti vaučera je 31.03.2018.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona  +381 11 400 26 20 i +381 69 323 45 51  ili na mail  booking@royalinn.rs
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu 
 • Check inn od 15h, Check out do 12h
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao u roku 72 h
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel Royal Inn je sagrađen 1883. godine, i predstavlja prvi hotel u Beogradu. Nalazi se u ulici Kralja Petra, jednoj od najstarijih i najlepših ulica u Beogradu, koja se nalazi pod zaštitom države, i koja predstavlja jedinu ulicu u Evropi u kojoj se miješaju barok, akademizam, secesija, art deko, modernizam i orijentalni stil.

Hotel Royal Inn se nalazi u samom srcu starog dijela Beograda, u neposrednoj blizini glavne pješačke i šoping ulice Knez Mihailove, Trga Republike, tvrđave Kalemegdan-koja predstavlja kulturno istorijski kompleks sa lokacijom iznad ušća Save u Duna

Opis ponude

Royal Inn hotel je potpuno je renoviran i modernizovan 2017. godine i ponosno ističe 3 zvjezdice kao i odličan kvalitet svakog segmenta usluge. Raspolaže kapacitetom od 97 soba opremljenih tako da zadovolje sve potrebe modernog čoveka i pruže potpuni komfor. Svaka soba sadrži mini bar, lcd televizor sa besplatnim pristupom kablovskoj televiziji, kao i besplatan wi-fi internet.

Hotel Royal Inn čini ljubazno i stručno osoblje, kao i najviši nivo servisa koji će Vam pružiti ugodan boravak.​

Hotel Royal je za svoje goste pripremio veoma prijatan salon – Atrijum. Ovaj salon ima svoju zasebnu uslugu; Možete napraviti pauzu za kafu, ručak ili večeru na ovom mjestu, jer je ovde moguće uživati i u punom meniju hotelskog restorana. 

U Beogradu postoji izreka da nismo bili dovoljno gostoprimljivi, ako svoje goste nismo ponudili velikodušnom gozbom. Naš šef kuhinje je veoma kreativan pri sastavljanju menija i sasvim smo sigurni da ćete biti zadovoljni obrokom i vremenom provedenim u ovom prijatom ambijentu.

Osoblje hotela Royal Inn Vam garantuje ček-in od 15:00 h, ali ako je Vaša soba slobodna po dolasku, možete se prijaviti i ranije. Sa druge strane, ako Vaša soba nije spremna po dolasku, možete besplatno ostaviti prtljag na recepciji.

Odjavljivanje iz sobe se obavlja do 12:00, najkasnije, ali ako Vam je potrebno da se kasnije odjavite, molimo Vas da to najavite na recepciji i osoblje hotela Royal Inn će učiniti sve da ostvari Vašu želju. Kao i kod ček in-a, postoji opcija da Vam besplatno čuvamo prtljag na recepciji po napuštanju sobe.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.