Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Nacionalni park Sutjeska - Ljepota Bosne od koje zastaje dah!

Dva noćenja u vili Silver ili vili Silver II, za dvije osobe uz uključen doručak i večeru + izlet kroz prašumu Perućicu, platite SAMO 379 KM!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • dva noćenja za dvije osobe sa uključenim doručkom i večerom u dvokrevetnoj sobi ili sobi sa francuskim ležajem + izlet kroz prašumu Perućicu
 • ulaznice za Nacionalni park
 • jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • vaučeri se mogu spajati
 • period iskoristivosti ponude je 26.04.2018. - 06.05.2018.
 • rezervacija kao i provjera raspoloživosti obavezna na broj telefona : +387 58 233-130 ili na mail npsutjeska@yahoo.com
 • djeca do 15 godina gratis
 • parking besplatan
 • check in je do 20:00 h, a check out do 12:00 h
 • savjet - ponesite udobnu obuću i ne zaboravite ponijeti foto aparat
 • vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Vile „Silver I“ „Silver II" se nalaze na Tjentištu koja uz srdačnu dobrodošlicu predstavlja savršen izbor za turiste. Vile su u sklopu Nacionalnog parka „Sutjeska“.

- Dva noćenja u vili Silver ili vili Silver II, za dvije osobe uz uključen doručak i večeru + izlet kroz prašumu Perućicu, platite SAMO 379 KM! 

Opis ponude

U neposrednoj blizini vila nalazi se restoran „Komlen“ sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima, kao i velika ljetnja terasa , tv i prostrani parking. Kvalitet smještaja i ekskluzivna ugostiteljska ponuda su garant da visoka usluga slijedi svakog gosta koji prođe kroz vrata vila i restorana.
U vili „Silver l" se nalaze tri apartmana. Ukupan kapacitet 15 ležaja. U prizemlju apartmana se nalazi francuski ležaj, tv i kupatilo, đakuzi. Na spratu se nalaze 4 pojedinačna ležaja.
U vili „Silver II“ nalaze se dva apartmana. Ukupan kapacitet je 10 ležaja. U prizemlju apartmana se nalazi francuski ležaj, tv, kupatilo sa đakuzijem i sauna. Na spratu se nalaze 4 pojedinačna ležaja. Iz apartmana se pruža pogled koji pruža osjećaj nesputanog kontakta i veze sa prirodom Nacionalnog parka „Sutjeska“.
Perućica je strogo zaštićeni prirodni rezervat, jedna od rijetkih sačuvanih prašuma u Evropi. U Perućici se nalazi se bogatstvo flore i faune, kao i u drugim dijelovima Parka.
Program: 
1. dan - dolazak, smještaj u apartman, večera u restoranu „Komlen". 
2. dan - doručak, polazak u 10h ispred vila vozilom NPS do vidikovca Dragoš sedlo (12km makadamskog puta), odakle se pješke kreće kroz Perućicu. Pauza na Dragoš sedlu odakle ćete iz daljine posmatrati vodopad Skakavac u prašumi Perućici visok 75m. Vrijeme pješačenja kroz Perućicu je oko 3,5h. Pratnja vodiča NPS. Na izlazu iz Perućice u izletištu Suha čekaće vas vozač za povratak na Tjentište (7km). Neophodna je adekvatna obuća. Dolazak na Tjentište, večera. 
3. dan - doručak, obilazak Spomen-kompleksa Bitke na Sutjesci uz pratnju vodiča NPS.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.