Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Najdublji evropski kanjon ponovo otvara vrata ljubiteljima adrenalina!

Kamp Ivona Vam nudi dva noćenja sa doručkom za jednu osobu + rafting spust na najatraktivnijem dijelu rijeke dug 21 km za samo 64 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje: 
  - dva noćenja za jednu osobu sa doručkom u kampu Ivona + Rafting na rijeci Tari - spust dug 21 km
  - Prevoz od kampa do mjesta početka raftinga
  - Sva potebna rafting oprema
 • Ponuda se odnosi na rutu Brštanovica – kamp Ivona (koja je ujedno najatraktivnija na rijeci)
 • U čamac stane 6-8 osoba (ukoliko nemate društvo od 6 osoba, moguće je kombinovati grupe)
 • Maloljetne osobe ne mogu pristupiti raftingu bez prisustva roditelja
 • Rafting se može organizovati bilo koji dan u sedmici
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Rok iskoristivosti vaučera je od 26.04 do 30.09.2018.
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Turistička taksa za Taru nije uključena u cijenu i iznosi 4,5 EUR, kao i boravišna taxa koja iznosi 2 EUR po osobi 
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac kupio vaučer a nije iskoritio u navedenom roku ili ako je rezervisao termin a nije otkazao najmanje 7 dana prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Vječiti problem - kako okupiti sve prijatelje i na kojem mjestu? Jedan želi u restoran, drugi želi u kafić, prijateljica želi ostati u kući, a svi zajedno se želite družiti. Nema problema, imamo odgovor za ovaj problem! 

Kamp Ivona Vam nudi dva noćenja sa doručkom za jednu osobu + rafting spust na najatraktivnijem dijelu rijeke dug 21 km za samo 64 KM!

Opis ponude

U ambijentu čudesnih sunovrata, ispod okomitih strana dubokih i preko hiljadu metara, probijajući se između planina Bjelašnice, Sinjajevine, Ljubišnje i Durmitora, teče jedna od najljepših, rijeka Tara. 
Kao usječena brazda između planinskih vrhova teče bistra planinska rijeka, a njene vode, s vremena na vrijeme, sačinjavaju divne pejzaže sa pitomim i plodnim dolinama na kojima su njive, voćnjaci, gajevi i pašnjaci na kojima pasu stada ovaca i koza, nerijetko zajedno sa divljači, kojom je puna dolina i kanjon rijeke. 
Teče i protiče dalje kroz ambis nad kojim u pravoj vertikali stojeborovi samotnjaci koji izniču, reklo bi se, iz same kamene litice, sunovraćene u dubini ambisa ovoga znamenitog kanjona.
Teče, i kao da se krije od zaljubljenih pogleda u njene brzake, u njen kamen koga je ona sakrila ispod sebe, a koga nam otkriva njena čista i bistra voda. I putuje Tara i kao da traži nekog nevinog i čistog, sebi sličnog, kome će da se bez pogovora preda. Tako lijepa i čista čitavim svojim tokom, natjera zaljubljenog čovjeka da je tepajući nazove "SUZA EVROPE"...

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Nalazimo se u živopisnoj dolini rijeke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska rijeka, pa smo tu odlučili da napravimo kamp. Graničinmo sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, a neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalazimo se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20km smo udaljeni od Foče.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.