Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Naučite engleski uz online kurs na London Institut of English

Engleski jezik kroz detaljan plan studija i multimedijalne vježbe za samo 24 KM

Napomene

  • Ponuda uključuje: šestomjesečni pristup online školi za strane jezike London Institute of English 
  • Kako pristupiti:
  • Nakon kupovine vaučera, molimo Vas da pošaljete email na info@citydeal.ba kako bismo Vam dodijelili kod s kojim se možete registrovati na sljedećem LINKU
  • Ne može se koristiti sa drugim popustima ili promocijama
  • Za dodatne  upite ili eventualne probleme pri registraciji, molimo Vas da šaljete upit na e-mail: office@institutelondon.co.uk
  • Iskoristivost vaučera je 2 mjeseca od datuma kupovine
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Posao, putovanja, surfanje Intertetom, ovo su samo neke od situacija u kojima je korisno znati govoriti engleski jezik. Često nije upitno  da li je vrijedno učenja jezika, nego kako brzo i efikasno naučiti.
Na Institutu za Engleski London učenje je jednostavno i zabavno!

Razgovori, vokabular, simulirano dijalozi, gramatika - sve je predstavljen na atraktivan način, kako bi bili sigurni da nećete samo kratkoročno naučiti jezik, nego da će to znanje zapravo i ostati. Ispit koji radite na početku pomaže u procjeni vašeg znanja i nećete doći u situaciju da su vam lekcije dosadne. 

- Engleski jezik kroz detaljan plan studija i multimedijalne vježbe za samo 24 KM

Opis ponude

London Institute of English je renomirana škola stranih jezika koju osobno preporučuje gospodin Terence Clark Ward - poznati autor knjiga za učenje engleskog jezika i novinar jedne engleske novine. Moguće je uraditi početni test kako bi se utvrdio lični nivo svakog početnika prije početka učenja.  Studentima će biti obezbjeđeni detaljni  izvještaji  o napretku, a po završetku kursa studenti će dobiti i potvrdu o završetku kursa koja je priznata od strane međunarodnih kompanija.

Studenti će dobiti Međunarodnu potvrdu o poznavanju Engleskog jezika od Cambridge Academy koja je priznata od hiljade međunarodnih korporacija, kao što su: BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM i mnogi drugi i sliku certifikata.  Kurs se provodi sa svjetski poznatim - Full Immersion in English Method-om. 

Specifičnosti kursa:
• Moguće je odabrati između 6, 12, 18 ili 36 mjeseci online kurs
• Moguće je položiti  do 6 nivoa (6 mjeseci = 1 nivo)
• Uključen je besplatan test za procjenu Vašeg nivoa
• Kursevi razvijaju usmene i pisane vještine
• Kurs uključuje: simulacije, tekstove i dijaloge, ispitivanja procjene i teorijske vježbe (slova / e-pošte / faks, itd)
• Pruža izvještaj o napretku
• Kada završite kurs imate pravo na besplatan ispit, nakon kojeg ćete dobiti certifikat koji je međunarodno priznat, a koji će vam koristiti ne samo u svakodnevnom životu, nego i na poslu.

http://institutelondon.co.uk

marketing

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.