Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Naučite kako upravljati samim sobom, kako uticati na vlastite emocije i uspostaviti ravnotežu!

Platite samo 129 KM za 6 termina autogenog treninga u trajanju od 90 minuta po terminu!

Napomene

 • Ponuda uključuje 6 termina autogenog treninga
 • Svaki termin traje 90 minuta
 • Trening će se održavati u dvije grupe:
  - Grupa koja počinje 23.09.2017 (subota) od 15h-16:30h
  - Grupa koja počinje 05.10.2017 (četvrtak) od 17:30-19:00h
 • Obavezna prijava po kupovini vaučera na broj telefona 062/249-851
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko korisnik nije iskoristio u navedenom terminu iskoristivosti
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Svakodnevno smo i na poslu i u porodici izloženi raznim situacijama koje u nama izazivaju stres . Stres se u nama nagomilava i postajemo sve nezadovoljniji i nezadovoljniji . Sve više ljudi  , zbog  nagomilanog stresa, razviju više ili manje ozbiljne bolesti . Veoma često se desi da zbog stresa narušimo nama važne odnose i na poslu i u porodici . Zato je potrebno da nađemo način kako se opustiti i riješiti nagomilanog stresa , savučati ili popraviti svoje zdravlje.
Autogeni trening će vam pomoći  da:
 • Brzo dobijete energiju i snagu
 • Za kratko vrijeme riješite se stresa
 • Imate više životne radosti i znate uživati u životu
 • Ublažite tjelesne tegobe
 • Dobro spavate
 • Poboljšate koncentraciju i lekše učite
 • Postanete fokusiraniji i bolje podnosite opterečenja
 • Jačate samopouzdanje i kreativnost 

Opis ponude

Šta je autogeni trening? 

Autogeni trening je naučno i medicinski  priznata tehnika  koju je utemeljio njemački liječnik J.H. Schultz 1928. godine .  Danas je jedna od najraširenijih tehnika opuštanja , razgradnje stresa i dovođenja organizma u ravnotežu i optimalno stanje. 
 Kad naučite primjenjivati ovu tehniku moći ćete da dovodite sebe u psihičku i fizičku ravnotežu i ostvarujete mir, opuštenost, zdravlje i sreću. Naučičete kako da se nosite sa životnim okolnostima i kako ostati fizički i psihički zdrav kao i da ostvarite svoj unutrašnji sklad.
Jednom savladan princip autogenog treninga, postaje vaš trajni način  u borbi protiv stresa i ostalih uzročnika smanjenja funkcionalnosti, koja nam je u svakom trenutku i u svakoj situaciji dostupna. 

Cilj autogenog treninga i način rada:

Cilj Autogenog treninga jest trenutno i na samu pomisao postići opušteno stanje. Da bi se to postiglo potrebno je naučiti osnovne korake i kako organizam dovesti u opušteno stanje. 
Program traje 6 termina po 90 minuta , tokom kojeg tijelo postepeno učite da se dubinski opusti. Tokom susreta uz pomoć voditelja  određenim sugestijama dovodimo svoje tijelo u opušteno stanje. Kako utičemo na tijelo tako i na svoju psihu . U toku treninga obrađujemo i različite teme i tehnike iz područja NLP savjetovanja i coachinga (stres, velikih 5, životnu liniju, vrijednosti, uvjerenja ...). Tako autogeni trening postaje  i način kako da upoznamo sami sebe i osvjestimo svoje jake i slabe strane.
Između dva treninga potrebno je naučene vježbe svakodnevno ponovljati po par puta (u trajanju od 5 do 10 minuta)   da bi tijelo zapamtilo pozitivan učinak.  Nakon završenog cijelog programa treninga , tijelo je spremno ući u stanje mira i opuštenosti  , a  na samu pomisao.
 
Kome je namijenjen?

Autogeni trenig namijenjen je psihički stabilnim osobama koje su izložene stresnim situacijama svakodnevnice: poslovnim ljudima, sportašima, studentima , liječnicima, poduzetnicima, policajcima , učenicima, odgajateljima, domačicama...

Trening se vrši u manjim  grupama do maksimalno 10 osoba. U ovakvim grupama svi učesnici imaju priliku da učestvuju i ugodno se osječaju.
U mnogim zeljama Zapadne Evrope liječnici propisuju Autogeni trening u preventivne svrhe , a zdravstvena osiguranja isti uključuju u svoje ponude te omogučavaju svojim osiguranicima edukacije iz Autogenog treninga.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.