Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Naučite svirati gitaru uz ONLINE početni kurs! Ispunite sebi dugogodišnju želju!

Za samo 14 KM iz udobnosti svoga doma naučite svirati gitaru! Brzo, lako i jednostavno! 

Napomene

  • Ponuda uključuje: 305 videa, 40 sati HD videa sa instrukcijama, kako svirati gitaru, "korak po korak, nota po nota, akord po akord" metoda učenja, 
  • Ispit i certifikat po završetku
  • Kursom su obuhvaćeni nivoi Beginner
  • Nakon kupovine vaučera potrebno je da se prijavite na stranici 
  •  http://www.totallyguitars.com/frontpage/megapack.php
  • Za dodatne  upite i eventualne probleme pri registraciji, molimo Vas da šaljete upit na e-mail:support@totallyguitars.com
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Početnik ste, zanima Vas glazba i sviranje a neznate od kuda i kako početi? Onda ste došli na pravu stranicu. Mi ćemo Vam pokušati pomoći kako najbolje i najpravilnije započeti sa sviranjem gitare. Najbitnije je strpljenje ( vidjet ćete da ga često spominjemo, a nakon nekog vremena shvatiti ćete zašto). U ovim lekcijama ćete naučiti osnove pravilnog rukovanja i sviranja gitare.

Za samo 14 KM iz udobnosti svoga doma naučite svirati gitaru! Brzo, lako i jednostavno! 

Opis ponude

Gitara je žičani instrument s tipično 6 žica. Zvuk se proizvodi okidanjem žica desnom rukom dok se lijevom vrši pritisak na žice na vratu gitare čime se dobijaju različiti tonovi. Vrste gitara su:

Klasična gitara (6 žica) - isto poznata kao Španska gitara. Prve tri žice su od najlona, dok tri zadnje su od metala (bronza, čelik itd). Vibriranje gitare se pojačava u rezonantnom šupljem tijelu gitare. Popularna za klasičnu, narodnu i flamenco muziku.
Akustična gitara (6 ili 12 žica) - isto kao klasična. Svih 6 žica su od metala. Popularna za blues, narodnu i rock muziku.
Polu-akustična gitara (obično 6 žica) - nešto između akustične i električne gitare. Tijelo je šuplje i posjeduje elektromagnete. Proizvodi karakterističan topli, meki zvuk. Popularna za jazz, fusion i rock muziku.
Električna gitara (6,7,8,12 žica) - zvuk se pojačava električnim putem pomoću elektromagneta (pickupa), tako da električna gitara za razliku od akustične ima tijelo načinjeno od punog drva. Elektroakustična gitara je zapravo akustična gitare sa šupljim tijelom i pridodanim piezoelektričnim elementom (češće) ili mikrofonom (rjeđe) koji služi za stvaranje elekričnog signala. Razvila se u 20. vijeku i postajala sve popularnija kroz blues, rock i metal muziku.
Električna bas-gitara (4, 5, 6, 8 ili više žica) - niži raspon frekvencija od električne gitare, u bendu uz bubnjeve stvara ritamsku strukturu muzike, iako se ponekad koristi kao i solo instrument. Iako ovaj instrument pripada familiji gitare, muzičari ga često ne svrstavaju kao gitaru, nego kao nezavisan instrument. Ujedno se i većinom jednostavno zove električni bas.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.