Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ne propusitite povoljne avio karte za Oktoberfest!

Po nevjerovatnoj cijeni od 90 KM kupite povratnu avio kartu na relaciji Tuzla-Minhen-Tuzla sa uključenim aerodromskim taksama!

Napomene

 • Ponuda uključuje: Povratnu avio kartu sa uključenim aerodromskim taxama na relaciji Tuzla - Minhen - Tuzla sa aviokompanijom WizzAir
 • DIREKTAN LET
 • Termin leta: 21.09.-24.09.2018.
 • U cijenu je uključen ručni čekirani prtljag 10 kg (55cmx40cmx23cm)
 • Cijena karte može biti promjenljiva u zavisnosti od termina rezervacije i polaska kao i trenutne raspoloživosti mjesta na letovima
 • Moguća doplata za čekirani prtljag od 20 kg
 • Besplatno čekiranje karte 48h prije putovanja
 • Sve informacije na broj +387 33 950 397 i +387 61 205 096 ili putem e-maila: citydealtravel@gmail.com
 • Vaučer vrijedi za jednu osobu
 • Avionsku kartu možete kupiti u prostorijama CityDeal-a na adresi Alije Isakovića 1/2
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Oktoberfest je najveća atrakcija Minhena i najveći svjetski narodni festival. Traje 16 dana održavajući se svake godine u periodu od pretposlijednje nedjelje septembra pa sve do prve nedjelje oktobra. U periodu trajanja posjeti ga oko šest miliona ljudi, od čega su oko 70% posjetilaca Bavarci, dok ostali gosti dolaze iz raznih dijelova svijeta.


Po nevjerovatnoj cijeni od 90 KM kupite povratnu avio kartu na relaciji Tuzla-Minhen-Tuzla sa uključenim aerodromskim taksama!

Opis ponude

Wizz Air je vrijednosno orijentisana avio-kompanija s fokusom na inovacije u svakom segmentu poslovanja. Cilj je da učini  leletove dostupne građanima Centralne i Istočne Evrope, kao i da svim putnicima u Europskoj Uniji omoguće novi doživljaj putovanja. Koristi se najnovija tehnologija kako bi se osiguralo da Wizz Air iskustvo bude izvrsno kako u pogledu usluga tako i u pogledu odnosa cijene i pruženog kvaliteta.
Zbog toga lete i na primarne i sekundarne te regionalne aerodrme, pri čemu klijentima pružaju brzu i ljubaznu uslugu uz niske troškove koji se odražavaju u Wizz cijenama.
Zahvaljujući izuzetno posvećenom, stručnom i multikulturalnom upravljačkom timu, vodstvo i motivacija su pokretačke snage kompanije Wizz Air, i tajna njenog uspješnog poslovanja.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.