Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

NE PROPUSTITE naučite engleski uz šestomjesečni online kurs na Oxford Language Institut-u!

Naučite engleski jezik iz udobnosti Vašeg doma. Brzo i lako, po NOVOJ cijeni od 24 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje: šestomjesečni pristup online školi za učenje Engleskog jezika na Oxford Language Institut-u
 • Iskoristivost vaučera je 2 mjeseca od datuma kupovine
 • Nakon
  kupovine vaučera, molimo Vas da pošaljete email na info@citydeal.ba
  kako bismo Vam dodijelili kod s kojim se možete registrovati na
  sljedećem LINKU
 • Ne može se koristiti sa drugim popustima ili promocijama
 • Za dodatne  upite ili eventualne probleme pri aktivaciji, molimo Vas da šaljete upit na e-mail:  office@oxford-institute.biz
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Zašto On-Line?

Oslanjajući se profesore, ali i izvorne govornike, napravljena je  jedna od svjetski najsofisticiraniji platformi za učenje engleskog jezika.  Korištenjem programa formiranog od strane profesionalaca, slušajući engleski jezik maternji govornika i kroz direktan pristup njihovim mislima i govoru u udobnosti vašeg doma, Vi svjesno i nesvjesno postajete majstori engleskog jezika.

Naučite engleski jezik iz udobnosti Vašeg doma. Brzo i lako, po NOVOJ cijeni od 24 KM!

Opis ponude

Oxford Language Institut je program razvijen u bliskoj saradnji sa British Language Institut-om vodećim centrom jezika Centrom za obrazovanje odraslih sa više objekata, te službenog Centra engleskog jezika „Centar za testiranje za London Privredne komore i industrije“, TELC (The European Language Certificates ), i Pearson- najveća obrazovna kompanija u svijetu (Financial Times Group).

Profesori i programeri su se udružili i stvorili The Oxford Natural Immersion Technique ®. Onit je revolucionarni način koji Vam omogućava da naučite engleski jezik bez napora – s lakoćom i jednostavnim načinom korištenja, a koji je priznat od strane vrhunskih međunarodnih korporacija, kao što su BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM i mnogi drugi.

Student će dobiti certifikat međunarodnog jezika nakon kursa, koji je priznat od strane vrhunskih međunarodnih korporacija, kao što su BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM i mnogi drugi "

Vrijeme je da napokon naučite engleski jezik, brzo, lako i temeljito!
Program je osmišljen tako da  će vam omogućiti da prirodno naučite engleski na način na koji svako dijete uči, i upija, njegov maternji jezik.
Kurs je dostupan 24/7, a program je optimiziran za strimovanje na bilo kojem uređaju. Moguće je da učite u vozu, na plaži, ili udobnosti svog doma.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.