Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ne propustite Tirolsku turu i Swarovski svijet kristala!

Agencija ARD travel Vas vodi na nezaboravnu Tirolsku turu uz prevoz + 2 noćenja sa doručkom za samo 275 KM

Napomene

 • Za realizaciju putovanaj potrebno 20 kupljenih vaučera
 • Termin polaska: 23.11. - 26.11.2018.
 • U cijenu aranžmana uključeno:
 • prijevoz autobusima visoke turističke klase
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u ½ I 1/3 sobama u regiji južnog Tirola
 • GRATIS obilaske Trenta I Inzbruka
 •  troškovi organizacije I pratioca putovanja
 • U cijenu aranžmana nije uključeno:
 • ulaznice u muzeje I druge turističke objekte
 • fakultativne izlete (Merano I Bolcano 40 Eur ; Swarovski svijet kristala 30 Eur ; PAKET IZLETA 60 Eur)
 • putno zdravstveno osiguranje (8 KM za osobe do 60 god)
 • Doplata za 1/1 sobu cca 110 KM
 • lokalna turistička taksa za hotele 3* iznosi 3 Eura dnevno (ukupno 6 Eur za obje noći)
 • provizija na kartično plaćanje
 • Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih izleta.
 • Nakon kupovine vaučera javiti se u agenciju ARD travel ili na broj telefona 033/533-662
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Rok iskoristivosti vaučera je u navedenom terminu
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Alpska regija Tirol podeljena je između dvije zemlje, Austrije i Italije. Oba dijela nalikuju jedan drugome, sa prelijepim baroknim gradovima, starim pričama, divnim ambijentima… Arhitektura ove regije je posebna, autentična i uskomešana sa prirodnim ambijentima Alpa koji se nad tirolskim dolinama uzdižu ka nebesima. Pogledi će krasti po malo od ove ljepote, a oči će se potruditi da tu ljepotu ponesu u doživotna sjećanja… Mali italijanski gradovi ove regije, Trento, Merano i Bolcano prosto oduzimaju dah svojom ljepotom, dok Inzbruk, glavni grad Tirola u Austriji, je poznat po svom izuzetno lijepom istorijskom centru grada iznad kojeg se uzdižu moćni i magični alpski masivi... Putešestvije smo obogatili i čarobnim svetom "Swarovski" kristala koji se nalazi u mestašcu Vatens nedaleko od Inzbruka. Ulaz u Swarovski kristalni svet krije se ispod vodopada. Unutar njega nalazi se najveća kristalna kupola na svijetu koja je sačinjena od 595 komada predivnih kristalnih ogledala. A dalje po ulasku u ovaj svijet sve je kao u bajci… Sasvim nevjerovatno i fascinantno. Sve je u ovom programu i podređeno takvom utisku… Utisku koji oduzima dah!

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN (petak, 23.11.2018.) BIH
Sastanak grupe u večernjim satima i polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN (subota, 24.11.2018.) TRENTO 
Dolazak u Trento u podnevnim satima. Po dolasku slijedi kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje: trg Duomo sa sjajnom Katedralom iz 12./13. stoljeća, fontanom Neptuna i kućom Rela sa freskooslikanom fasadom, potom znameniti dvorac Buonkonsiljio, nekadašnje sjedište princa i biskupa grada. Slobodno vrijeme do 15h. Smještaj u hotel u kasnim popodnevnim satima. Noćenje.

3. DAN (nedjelja, 25.11.2018.)
MERANO – BOLCANO Doručak. Nakon doručka mogućnost za fakultativni izlet u prelijepi gradić Merano. Po dolasku slijedi kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: katedrala Sv. Nikole iz 15. stoljeća, Prinčevska rezidencija – nekadašnja rezidencija Sigismunda Austrijskog, Stajnerner kameni most… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, do polaska za Bolcanu. Po dolasku slijedi kraći obilazak historijskog centra grada i razgledanje: Valterov trg – glavni gradski trg; Laubengase – ulica portika, glavna trgovačka zona grada, gotska Katedrala iz 1 stoljeća, monument Pobjede… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak prema hotelu cca 19h. Noćenje.

4. DAN (ponedjeljak, 26.11.2018.) INZBRUK – VATENS
Doručak. Check out iz hotela. Odlazak do Insbrucka. Po dolasku slijedi kraće razgledanje grada uz šetnju najveće turističke atrakcije ovog grada, „Kuće sa zlatnim krovom“. Slobodno vrijeme u centru grada. Odlazak oko 14h do gradića VATENS. Slobodno vrijeme ili fakultativna posjeta Svijetu Swarowski kristala. Nevjerovatan bajkoviti svijet kristala sa vrtovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima… Mogućnost kupovine nakita od Swarovski kristala po fabričkim cijenama u prodajnom butiku. Polazak prema BiH iz Vatensa oko 16h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti…
Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima narednog dana.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Turistička agencija “ARD Travel” je privatna turistička agencija, u Sarajevu, kulturnom i administrativnom centru BiH. Bogatstvo kulturnog – historijskog naslijeđa, prirodne ljepote i atraktivni prostori, u čemu se posebno izdvajaju naše planine,jezera,prelijepa sela,naši mali gradovi sa velikom dušom,naše more , je i odredilo pravac naše poslovne politike i potrebe da i naše učešče u predstavljanju lijepe nam države doprinese što većoj posjeti turista. -Svoje poslovanje zasnivamo na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogli na pravi način odgovoriti na sve veće izazove.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.