Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Neka Vaš izbor za ljetovanje bude ALANYA i hotel Drita Resort&Spa!

Sedam noćenja uz ULTRA ALL INCLUSIVE + avio prevoz platite samo 1267 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 27.08.2018.
 • Ponuda uključuje: Povratnu avio kartu na relaciji Sarajevo - Antalija - Sarajevo
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag od 5kg i čekirani prtljag od 20kg 
 • Boravak u hotelu na bazi 7 noćenja ULTRA ALL INCLUSIVE
 • Organizaciju putovanja
 • Organizovani prevoz aerodrom-hotel-aerodrom
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Ponuda ne uključuje: 
 • Obrok i piće na letu (moguće uz doplatu tokom leta)
 • Individualne troškove u hotelima i za vrijeme putovanja 
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com  ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Alanya je mjesto u južnom dijelu Turske na samo 106 km udaljenosti od Antalye. Ako ste oduvijek sanjali o odlasku u Tursku, a da to ne uključuje veća odredišta s više turista, tada Vam svakako preporučujemo Alanyu, malo mjesto koje  po svojim sadržajima, apsolutno nudi po nešto za svakoga. Sam grad smjestio se u zaljevu Antalya pored poznatih ravnica Pamfilija, poznatih i kao izolirani primjer istočnog Sredozemlja sa šumama četinjačama koje uključuju brojne šikare, drvo smokve i crnog bora. Svoju posebnost Alanya može zahvaliti i prirodnom položaju koji je specifičan zbog toga što se smjestio na razmeđu planina Taurus na sjeveru i Sredozemnog mora na jugu. Dakle, zanimljiv prirodni položaj koji će privući one koji ne idu tamo prvenstveno zbog kupanja i izležavanja na jednoj od njihovih plaža.
Alanya ima tipičnu mediteransku klimu gdje Sredozemlje osigurava da većina kiše dođe tokom zime, ostavljajući ljeta dugim, toplim i suhim. Takva ljeta navela su ljude koji se bave razvojem turizma za ovo područje da djeluju pod sloganom “Gdje se sunce smije”.


Sedam noćenja uz ULTRA ALL INCLUSIVE + avio prevoz platite samo 1267 KM!

Opis ponude

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Kargicak, 139km od aerodrome Antalya i 14km od centra Alanje.
Smještaj: Hotel ima ukupno 199 standard soba (25m², max. 2+1pax), standardne sobe sa krevetima na sprat (25m², jedna veća soba sa krevetima na sprat, max. 4pax). Sve sobe imaju kupatilo/tuš, fen, split klima uredjaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se naplaćuje), sef (posebno se naplaćuje), satelitsku LCD TV i muzičke kanale, laminat, balkon.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, ponoćna užina. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, snack bar, sokovi na plaži do 17:00h. Posebno se naplaćuje: strana pića, domaća pića nakon 24:00h, sva pića u disko klubu, svježi voćni sokovi, sladoled, room service, turska kafa, kokteli, alkoholna pića u baru na plaži, A’la Carte reostoran.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’La Carte restoran, bar pored bazena i na plaži. Doktor po pozivu, frizer, vešeraj, telephone, fax, internet café i PC igrice posebno se naplaćuju. WI-FI internet u lobiju i pored bazena se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska privatna plaža-pjeskovita i šljunkovita, do plaže vodi podzemni tunel, suncobrani, ležaljke se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju peškiri za plažu.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni sa dijelom za djecu, tobogan, zatvoreni bazen, tenis, stoni tenis, fitness, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje: sportovi na vodi, usluge SPA centra, bilijar, rasvjeta teniskih terena, masaža. Dostupan je i zabavni dnevni program, večernji show program. Mini klub za djecu, dječije igralište.

www.hoteldrita.com

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.