Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Neka Vaš izbor za ljetovanje bude Egipat!

Devet noćenja na bazi All Inclusive usluge u Hotelu Sea Gull 4* po cijeni od 935 KM po osobi!

Napomene

Termini polaska: 13.09.2018.

Cijena putovanja uključuje:

 • avionski prevoz avio kompanijom Air Cairo na relaciji Beograd - Hurgada - Beograd,

 • transferi aerodrom - hotel - aerodrom,

 • boravak u hotelu na bazi All Inclusive usluge

 • organizaciju putovanja i usluge predstavnika

 • dijete od 0-2 godine u pratnji dvije odrasle osobe

Cijena putovanja ne uključuje:

 • sve avio takse koje trenutno iznose 40 Eur, YQ taksa trenutno iznosi 25 eura, i ukoliko dođe do promjene, zbog poskupljenja goriva, novi iznos ce biti naknadno objavljen do polaska na put,

 • djeca do 2 godine plaćaju 50 eura (egipatsku taksu) (nemaju sjedište u avionu),

 • zdravstveno putno osiguranje

 • egipatska viza

 • individualni troškovi putnika

 • rezervacijski dio aranžmana (plaćaju odrasli i djeca) u iznosu od 26€

 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096

 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel Sea Gull Resort 4* se nalazi u starom turističkom centru grada - Sakali. Od novog centra, Memše, udaljen je oko 5 kilometara, na sopstvenoj pješčanoj plaži. Od aerodorma je udaljen oko 10km.

U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni sadržaji kao što su šoping centar, restorani, barovi. Hotelski kompleks se sastoji iz dva dijela: Resorta i Premiuma, novijeg dijela sa nešto luksuznije opremljenim sobama.

Sadržaj: četiri otvorena bazena, vodeni park sa devet tobogana, SPA centar, glavni restoran, restoran na plaži, tri a la carte restorana, nekoliko barova uključujući one na plaži i pored bazena, animacija, teretana, aerobik, odbojka u vodi, stoni tenis, bilijar, teniski tereni, sportovi na vodi.

Sobe: Hotel ima 710 soba. Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV, telefon, kupatilo, fen, mini frižider, balkon ili terasa.

Usluga: „sve uključeno“ - doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).Devet noćenja na bazi All Inclusive usluge u Hotelu Sea Gull 4* po cijeni od 935 KM po osobi!

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: BEOGRAD - HURGADA:

Sastanak putnika na aerodromu dva sata prije leta. Predvidjeno polijetenja aviona za Hurgadu letom SM 388 BEG/HRG u 06:30 sati. Obrok u avionu. Predviđeno slijetanje u Hurgadu u 09:50 sati (lokalno vrijeme). Tansfer do izabranog hotela.


2.-9. ili 10. dan: HURGADA:

Boravak u hotelu. Slobodno vrijeme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta na licu mjesta. Noćenja.


10. ili 11.dan: HURGADA:

Napuštanje hotela u navedeno vrijeme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.


11. ili 12. dan: HURGADA - BEOGRAD:

Predvidjeno polijetanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom SM 387 je u 02:00 sata (lokalno vrijeme). Obrok u avionu. Slijetanje u Beograd oko 05:30 sati. Kraj programa.


HOTELSKI SMJEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je poslije 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

PUTNA DOKUMENTA: Avionske karte, vaučere, i ostala dokumenta aerodromski predstavnik agencije Ponte Travel predaje putnicima 2h prije zakazanog vremena polijetanja, na šalteru agencije Ponte Travel na aerodromu Beograd. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vrijeme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA - kao da su odustali na dan polaska.

PREDSTAVNIK AGENCIJE - je obavezan da dočeka i isprati putnike i obalizi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći (usluge predstavnika ne podrazumijevaju cjelodnevno ili svakodnevno prisustvo). U slučaju neadekvatnog smještaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obavijeste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,...) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašten da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.

FAKULTATIVNI IZLETI - su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mjesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cijene.

Molimo putnike da pažljio pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni dio ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.