Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Neka Vaš najbolji prijatelj za lice bude Labeffective! Produžite mladost dok je to moguće!

Platite samo 79,90 KM za Labeffective PLACENTAe ultimativni serum + konturu za područje oko očiju, uz BESPLATNU dostavu za sve gradove u BiH!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Labeffective PLACENTAe ultimativni serum + konturu za područje oko očiju
  • Period iskoristivosti ponude je do 31.08.2018.
  • Artikli su dostupni za preuzimanje u SCC-u na etaži -1.
  • Moguća je i dostava proizvoda na adresu uz BESPLATNU dostavu u sve gradove u BiH
  • Za dostavu je potrebno da se pošalju sljedeći podaci: broj vaučera, ime i prezime, adresa i broj telefona na sljedeći e-mail: labeffective@gmail.com
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

PLACENTAe ULTIMATIVNI SERUM, regenerativni booster koji popravlja sve nepravilnosti na Vašem licu. Idealan je za njegu kože u ovom prelaznom periodu. Serum je zadužen za brzo hranjenje Vaše kože i odličan je za ovaj prelazni period! 

- Platite samo 79,90 KM za Labeffective PLACENTAe ultimativni serum + konturu za područje oko očiju, uz BESPLATNU dostavu za sve gradove u BiH!

Opis ponude

Napunite energiju kože na bogatom izvoru, izbrišite bore oko očiju uz pomoć PLACENTAe EYE CONTURE CREAM. Uništite bore na samom početku. Doživite iskustvo savršenog zatezanja, čiste crte lica i manje bora. Obnovite izgled vaše kože uz pomoć energije sa izvora i doživite pomjeranje granica njege do limita mogućeg.

Doživite novu razinu efektivnosti koja briše sve nepravilnosti na vašem licu uz pomoć PLACENTAe ULTIMATE SERUM-a. Tretman koji nadilazi običnu njegu. Oživite ljepotu vaše kože i zasijajte punim sjajem. Iskoristite savršenu znanstvenu fuziju u službi ljepote. Za lijep i mlađi izgled vaše kože brinu se precizno izabrani sastojci koji vam daju osjećaj beskrajnog luksuza.

Bezvremenska ljepota, uz pravog saveznika u borbi protiv starosnih pokazatelja kože. Revolucionarna formula koja usporava proces starenja i vješto se bori protiv svih nepravilnosti na koži čineći da izgleda mlađe i svježije. Ova formula sadrži sastojke koji su vašoj koži preko potrebni i hrani je tačno gdje joj najviše treba. Ima potpuni efekat podmlađivanja, čineći vašu kožu uhranjenom i sjajnom.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.