Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Nevjerovatan avanturistički doživljaj raftinga na Tari!

Rafting na Tari sa uključenom opremom + dva noćenja u kampu Highlander za samo 67 KM!

Napomene

 • Ponuda uključuje:  Rafting na Tari sa uključenom opremom + dva noćenja u drvenim bungalovima
 • Taksu za rafting u iznosu od 4,50 EUR
 • Boravišnu taksu
 • Prijevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 • Licencitane vodiče za divlje rijeke
 • Besplatan parking
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 65 475 201 putem Vibera ili WhatsApp-a ili putem emaila: highlandertim@hotmail.com
 • Period iskoristivosti ponude je od 15.04. do 30.09.2018. godine.
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Moguće je nadoplatiti za obroke: doručak 5 EUR-a, ručak 9 EUR-a i večera 8 EUR-a. Kupci mogu donijeti i svoju hranu dok se piće ne može donositi.
 • Prijevoz od Vaše lokacije do kampa nije uračunat u cijenu!
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Kanjon Tare je drugi po veličini u svijetu, a ovu rijeku zbog svoje bistre i pitke vode mnogi nazivaju i “suza Evrope”, ali tek kada zaplovite na njenim talasima i zaronite u njene bukove znaćete da je ona nešto najljepše što ste doživjeli u životu. Zato ne propustite ovu ponudu, izaberite trodnevni rafting aranžman na Tari sa Highlander Timom i upustite se u avanturu koja će Vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još ljepših uspomena. Bogatstvo koje nema cijenu. Rezervišite svoje mjesto u čamcu po ovoj nevjerovatnoj cijeni.


Rafting na Tari sa uključenom opremom + dva noćenja u kampu Highlander za samo 67 KM!

Opis ponude

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smjestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom slijedi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sjedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sjedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rijekom. Nakon toga slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osvježenje. Nakon Tare slijedi još 5 km raftinga rijekom Drinom (kod Šćepan polja, rijeke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gdje je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite prije odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored rijeke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN: Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada. Trebinja ili Dolinu heroja.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.