Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Nezaboravan pogled na more i akvatorij Bračkog kanala!

Platite samo 176 KM za dva noćenja za do četiri osobe u apartmanima Majda kraj Omiša!

Napomene

 • Ponuda uključuje 2 noćenja za do četiri osobe u apartmanu 2 ili 4
 • Na raspolaganju:
  - Grijani bazen sa pet masažera i protustrujnim plivanjem
  - Ljetna terasa sa prirodnom hladovinom
  - Roštilj
  - Besplatan parking
 • Ponuda se može iskoristiti do 31.05.2018.
 • Boravišna taksa uključena u cijenu
 • Obavezna je telefonska provjera raspoloživosti kao i rezervacija na broj telefona 00385 98 9 111 989 ili na mail majda.filipovic@st.t-com.hr
 • Check in od 14h, Check out do 10h
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao  ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ruskamen je malo turističko naselje na pola puta između Splita i Makarske, svega 6 kilometara jugoistočno od Omiša. Prostrane šljunčane plaže i borova šuma već dugo privlače pažnju turista iz cijeloga svijeta.
Ruskamen je jedno od najpopularnijih dalmatinskih destinacija za jedrenje na dasci, a također je poznato naturističko odredište, sa jednom od najstarijih nudističkih plaža na Jadranu.
Za što ugodniji boravak i opuštanje pobrinuti će se ljubazni domaćini apartmana MAJDA koji su za vas pripremili ponudu kojoj ćete teško odoljeti.

Opis ponude

Apartmani Majda smješteni su u Ruskamenu, malom mjestu 6 km od Omiša, odnosno 30 km od Splita, u pravcu Makarske. Sve smještajne jedinice su komforne i maksimalno opremljene, a osiguran je pristup vozilom i parkirno mjesto. Na raspolaganju imate roštilj, ljetnu terasu sa prirodnom hladovinom, vanjski tuš, itd. Svi apartmani su južno orijentirani te pružaju nezaboravan pogled na more i akvatorij Bračkog kanala. Najbliža plaža udaljena je svega nekoliko minuta hoda, a u neposrednoj blizini imate sve važne infrastrukturne objekte. APARTMANI MAJDA su idealna destinacija za Vaš odmor, jer na relativno malom području možete vidjeti sve, od kulturnih znamenitosti do netaknute prirode, te još mnogo sadržaja dostupnih samo na ovom području.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.