Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Nezaboravan rafting na Tari i smještaj u Highlander kampu!

Rafting na Tari sa uključenom opremom + dva noćenja u kampu Highlander za samo 69 KM

Napomene

  • Ponuda uključuje:  Rafting na Tari sa uključenom opremom + dva noćenja u kampu  Highlander po osobi
  • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
  • Period iskoristivosti ponude je od 10.06. do 30.09.2017. godine.
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • U cijenu uključeno: rafting sa opremom, dva noćenja u kampu, takse za rafting, boravišna taksa, prijevoz u toku aranžmana, osiguranje za rafting.
  • Moguće je nadoplatiti za obroke: doručak 5 Eura, ručak i večera 9 Eura. Kupci mogu donijeti i svoju hranu dok se piće ne može donositi.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Rafting Tarom je vrlo popularan aktivni odmor. Dođite i doživite veliku rafting avanturu, najbolju domaću hranu i atmosferu. 

Lijepota rijeke Tare je pod zaštitom UNESCO. Tokom raftinga će te vidjeti čarobne vodopade i brzake u kojima će te uživati.

- Rafting na Tari sa uključenom opremom + dva noćenja u kampu Highlander za samo 69 KM

Opis ponude

Kamp Highlander je udaljen 20km od Foče i 4km od graničnog prelaza Šćepan Polja (BiH / Crna Gora). Okružen grabovom šumom kamp se nalazi na atraktivnoj lokaciji pored rijeke u kanjonu. 

Destinacija na kojoj se nalazi kamp Highlander je idealna za rafting, planinarenje, biciklizam ili pecanje. Dobro je povezana drumskim saobraćajem sa svim važnijim turističkim gradovima Bosne, crnogorskog i hrvatskog primorja, kao što su Budva, Herceg Novi, Kotor, Dubrovnik, Trebinje, Žabljak, Sarajevo, Mostar, Višegrad. Iz svih ovih gradova moguće je vrlo brzo stići do kampa Higlander i odmoriti se dan-dva u tišini prirode uživajući i u omiljnim adrenalinskim turam - rafting, planinarenje, biciklizam...

Kamp Highlander je i polazna tačka za obilazak N.P Sutjeska i N.P. Durmitor. Planinski vrhovi Maglić, Durmitor, Bioč, Zelengora, samo su neki od vrhova koji se nalaze u blizini kampa. Tu su i jezera Zelengore tačnije osam jezera kao iPrašuma Perućica i vodopad Skakavac visine 73m. Najkraće rečeno predeli od kojih zastaje dah. Čuda prirode kojima se opet vraćate.

Ako živite u Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini ili ste samo na proputovanju ovim destinacijama, a volite prirodu i adrenalinski turizam, preporučujemo vam kamp Higlander. To je kamp u kome vas čeka potpuni odmor u tišini prirode i žubor rijek uz domaću hranu koju ćete dugo pamtiti. Domaći hljeb, teletina i jagnjetina, domaća pršuta, kajmak, sir, vrući uštipci, med samo su neki od specijaliteta koji su u ponudi, a ako želite sami da spremate svoju hranu biće vam i to omogućeno.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.