Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Nikad povoljnije putovanje za Tursku!

Uživajte u Sarimsakli za samo 695 KM u Grand Milano Hotelu 3*

Napomene

 • Termin putovanja: 03.08.2018.
 • Doplata za termin 17.08.2018. je 15 KM                         
 • U cijenu programa je uključeno:
 • Prijevoz modernim turističkim autobusima (TV- DVD, WC, klima uređaj) – kapacitet zavisi od broja prijavljenih;
 • Smještaj u Sarimsakliju u hotelu  na bazi 7 polupansiona u ½ i 1/3 sobama po izboru;
 • Posjeta Čanakkaleu, Edirnama;
 • Organizacija putovanja i vodička služba;
 • U cijenu programa nije uključeno:
 • Putničko – zdravstveno osiguranje 
 • Fakultativne izlete (Troja, Izmir, Krstarenje, Ayvalik+Šeytan Sofra);
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – cca 260,00 KM;
 • Individualni troškovi;
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email sarajevo@flyflytravel.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 62 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sarimsakli je jedno od najznačajnijih ljetovališta u Turskoj i nalazi se na sjevernom turskom priobalju. Leži na obroncima planine Seytan sofrasi što u prevodu na naš jezik znači djavolja trpeza.

Jedna od karakteristika ovog poznatog ljetovališta je ta da vlažnost vazduha iznosi samo 0.5% i zbog  toga Sarimsakli predstavlja pravu vazdušnu banju. Izuzetno pogodna destinacija za osobe za liječenje disajnih organa (astma, hronični bronhitis) kao i srčanih oboljenja i po preporuci Svetske zdravstvene organizacije ovo ljetovalište je na prvom mjestu u odnosu na ostale turističke destinacije.


Uživajte u Sarimsakli za samo 695 KM u Grand Milano Hotelu 3*

Opis ponude

1.I 2.DAN ODREDIŠTE - ČANAKKALE - TROJA - SARIMSAKLI
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u prijepodnevnim satima. Vožnja kroz BIH, Srbiju i Bugarsku uz pauze po potrebi grupe (noćna vožnja). U jutarnjim satima ulazak u Tursku, nastavak putovanja prema Čanakkaleu, gdje se održala povijesna bitka u prvom svjetskom ratu. Prelazak preko kanala Dardaneli. Zatim mogućnost za fakultativnu posjetu legendarnoj Troji, gdje se mogu vidjeti iskopine te trojanski konj iz vremena prekrasne Helene, kraljice Sparte i Pariza, trojanskog princa. Nastavak putovanja prema ljetovalištu Sarimsakli. Dolazak u posljepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.

3.4.5.6.7. I 8.DAN SARIMSAKLI - FAKULTATIVNI IZLETI
Polupansioni. Dani predviđeni za slobodne aktivnosti, odmor i razonoda ili fakultativne izlete. - Krstarenje brodom između otoka sa pauzama za osvježenje u moru (kupanje), uz ručak; obilazak jednog od otoka (Cunda) uz kupanje i animatorski program na brodu - ljubitelji prirode uživat će u moru i suncu na plažama ljetovališta Sarimsakli; - Ayvalik - obilazak grada, zatim odlazak na jedan od najljepših zalazaka sunca - Šeytan Sofra; - Izmir - odlazak u mediteranski grada, obilazak i shopping; posjeta znamenitostima grada Konak (Kemeralti), Alsancak, prolazak pored Saat kuleşi konaka, zaštitnog znaka grada i neizostavan shopping u ulici Kislaragasi Han);

9.I 10.DAN SARIMSAKLI - EDIRNE - ODREDIŠTE
Doručak. Slobodno vrijeme. Odjava iz hotela. Polazak u pravcu Edirna. Vožnja uz kratke pauze po potrebi grupe. Po dolasku u Edirne, obilazak džamije Selimiya. Slobodno vrijeme za šetnju i shopping. Nastavak putovanja prema BIH. Noćna vožnja kroz Bugarsku i Srbiju. Dolazak u BIH u podnevnim satima. Kraj programa.

OPIS HOTELA

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Grand Milano nalazi se u gradu Sarimsakli u regiji Ayvalik, na 50 metara od vlastite privatne plaže. U okviru ovog nedavno preuređenog objekta na raspolaganju su vanjski bazen, besplatni WiFi i recepcija otvorena 24 sata.
Sve klimatizirane sobe hotela Grand Milano uključuju minibar i vlastitu kupaonicu. Također obuhvaćaju balkon. Pojedine sadrže zaseban dnevni boravak.

U hotelskom restoranu poslužuju se izbor svježih jela turske kuhinje s Egejske obale i neka jela međunarodne kuhinje.

Na pultu za organizaciju izleta hotela Milano gosti mogu dogovoriti razne izlete i tako istražiti zanimljivosti područja Ayvalik, među kojima su plaža Altanova i antičko nalazište Pergam (25 minuta vožnje).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.