Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

NOVA GODINA u čarobnom ISTANBULU sa agencijom Relax Tours!

Sedam dana/šest noćenja u hotelu sa doručkom i uključenim avio prevozom platite nevjerovatnih 499 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 28.12.2018. – 03.01. 2019.
 • U cijenu uključeno:
  - Avionski prevoz na relaciji Sarajevo - Istanbul - Sarajevo (Turkish Airlines)
  - Smještaj u hotelu po izboru u dvokrevetnim sobama sa doručkom 
  - Organizacija putovanja
  - Transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Istanbulu 
 • U cijenu nije uključeno:
  - Aerodromske taxe i TSC (cca 220 KM)
  - Putničko zdravstveno osiguranje
  - Fakultativni izleti
  - Doplata za jednokrevetnu sobu (Ephesus 180 KM)
 • Popusti za djecu na cijenu aranžmana sa dvoje odraslih u sobi: Ephesus 3*: dijete 0-7 god. 150 KM popusta (na zajedničkom ležaju sa roditeljima); dijete 7-12 god. 70 KM popusta (na dodatnom ležaju)
 • Po kupovini vačera, potrebno se javiti u agenciju Relax tours na broj telefona 033/263-190
 • Za putovanja važe opći uvjeti u skladu sa agencijom Relax tours, kako je navedeno na web stranici agencije
 • Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
 • Vaučeri se ne mogu stornirati
 • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Krenite na uzbudljivo putovanje u Istanbul, grad na dva kontinenta sa oko 14 miliona stanovnika, nasljednik raskošnog Carigrada. Najljepše džamije Islama, najvrjednije crkve Bizanta, kolosalne sultanske palače i najveći svjetski bazari. Treba li više superlativa da poželite otputovati u Istanbul? On ih nudi bez ustručavanja: rimski vijadukt i turske kupelji, bezbroj tulipana i drevne gradske zidine, podzemne cisterne, parkovi i otoci, odlična hrana, noćni život bez premca i grad neopterećen kriminalom zapadnih metropola...Novogodišnja atmosfera će Vas dodatno oduševiti, a ovo putovanje će biti jedan poseban doživljaj... Sami otkrijte zašto je Napoleon rekao: “Da je cijeli svijet jedna zemlja, Istanbul bi bio njen glavni grad”…

Sedam dana/šest noćenja u hotelu sa doručkom i uključenim avio prevozom platite nevjerovatnih 499 KM!

Opis ponude

KRATAK PREGLED PUTOVANJA:
1. DAN / SARAJEVO – ISTANBUL / 28.12.2018

Sastanak putnika na sarajevskom aerodromu 90 minuta prije polijetanja. Nakon carinskih i graničnih formalnosti, let za Istanbul, sa Turkish Airlines-om na letu TK 1026 u 20:20 sati.
2. DAN / ISTANBUL / 29.12.2018
Slijetanje u Istanbul u 00:20 sati, te transfer od aerodroma do odabranog hotela (sva vremena su lokalna). Prijava i smještaj u hotel. Noćenje. Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak Istanbula. Odlazak do Sultanahmeta. Posjeta Topkapi palači, Hipodromu, zatim posjeta  Plave džamije monumentalnog zdanja i posljednje velike kraljevske džamije, koju je sa 6 minareta izgradio Mehmet Aga da bi nadmašio poznatu Aja Sofiju, šetnja pored Aja Sofije (bez ulaska) toliko spominjanoj i najpoznatijoj građevini Istanbula sagrađenoj u doba cara Justinijana koja je prvobitno bila najveća crkva u Bizantskom carstvu, a naknadno pretvorena u džamiju te je danas jedno od najvećih graditeljskih dostignuća. Odlazak na Kapali čaršiju. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN / ISTANBUL – BURSA – ISTANBUL / 30.12.2018
Nakon doručka za današnji dan predlažemo fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Bursu - nekad prijestolnica Otomanskog carstva, u kojoj su sahranjene sultanije Hurem i Mahidevran. Bursa je danas četvrti grad po broju stanovnika u Turskoj. Bursu mnogi, s pravom, nazivaju biserom Bliskog istoka - "leđa" joj čuva visoka planina Uludag, a vrata ka svijetu drže otvorena obale Mramornog mora, udaljene svega 20-tak kilometara. Njene krivudave uličice i široki bulevari istovremeno čuvaju bogatu historiju i nude viziju budućnosti zemlje sa epitetom ekonomskog diva.  Bursa se proteže na 62 kilometra u dužinu ispod planine Uludag i 16 kilometara u širinu. Ovaj izlet je nesto sto ne smijete propustiti. Uživat ćete. Nakon izleta, povratak u hotel.
4. DAN / ISTANBUL / 31.12.2018    
Danas, nakon doručka u hotelu, predlažemo Vam fakultativni izlet na Vidikovac Čamildžu odakle se pruža najljepši pogled, vidi se cio Istanbul, Bosfor i njegovi mostovi - jedan od najljepših utiska koje ćete ponijeti kući. Nakon toga slijedi odlazak na Kadikoy , najveću općinu u Istanbulu koja broji preko 2 mil. Stanovnika. Ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali grupa će se zaputiti  ka Bagdad ulici ili odlazak u jedan od obližnjih shopping centara. Nakon izleta povratak u hotel. Slobodno vrijeme i priprema za fakultativni doček Nove godine u jednom od  istanbulskih restorana. Noćenje.  SRETNA VAM NOVA GODINA!!!
5. DAN / ISTANBUL / 01.01.2019    
U dogovoru sa hotelom kasni doručak. Za prvi dan Nove godine predlažemo Vam fakultativni odlazak na krstarenje Bosforom, morskim kanalom koji razdvaja Europu i Aziju. Prepustite se plovidbi tokom koje možete uživati u pogledu na carske palače, tvrđave i romantična mjestašca Bosforskog prolaza. Nakon krstarenja odlazimo u jedan od obližnjih shoping centara. Ostatak dana provedite u individualnom razgledanju grada. Povratak u hotel. Noćenje.
6. DAN / ISTANBUL / 02.01.2019    
Nakon doručka u hotelu, ovaj dan preporučujemo obilazak Sulejmanije, Ejup Sultan Turbe te za kraj izleta odlazak na Piere Loti vidikovac. Povratak u hotel Noćenje.
6. DAN / ISTANBUL – SARAJEVO / 03.01.2019    
Nakon doručka slobodno vrijeme do transfera za aerodrom. Transfer na aerodrom 2 h prije leta te prijava na let za Sarajevo u 19:30 sati na liniji TK 1025. Dolazak u Sarajevo predviđen je u 11:25 sati (sva vremena su lokalna).

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Relax Tours je počeo sa radom u jednoj maloj poslovnici u Sarajevu sada već davne, 1988. godine. Bili smo prva privatna turistička agencija u Bosni i Hercegovini i pojavili smo se sa tada potpuno novim konceptom usluge: kompletan paket aranžman sa smještajem, avionskom kartom, transferima, itd – sa samo jednom rezervacijom. To je bio početak jedne nove ere, ere gdje su daleka putovanja postala pristupačna običnom covjeku. Danas nam je, kao najvećoj turističkoj agenciji u BiH, cilj da ponudimo i obezbijedimo najširi mogući spektar turističkih usluga za individualce, porodice, poslovne ljude i grupe (kako za „incoming“ tako i za „outgoing“ turizam) s povoljnim cijenama koje su pristupačne svim budžetima... Opremljeni smo i sposobni da klijenteli, čija su očekivanja sve profinjenija i zahtjevnija, pružimo nivo usluge koji očekuju i zaslužuju.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.