Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

NOVA GODINA u Mostaru! Hotel Kriva Čuprija i CityDeal pripremili su fantastičnu ponudu za Vas!

Provedite najluđu noć u gradu na Neretvi i platite SAMO 198 KM dva noćenja sa doručkom za dvije osobe!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi
  • Period iskoristivosti ponude od 30.12. do 02.01.2019. godine
  • Taxe i osiguranje se plaća na recepciji hotela i iznosi 12 KM za 2 noći za 2 osobe
  • Provjera raspoloživosti i rezervacije vrše se putem telefona: 061 915 915 ili putem e-maila: krivacuprijamostar@gmail.com

  • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac kupio vaučer, a nije iskoristio u navedenom roku
  • Vaučeri se ne mogu stornirati
  • Uslovi prodaje  LINK

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Ako još niste počeli planirati savršen doček nove 2018. godine možda je vrijeme da počnete jer će vrijeme brzo proletjeti. Pri kovanju planova nemojte zanemariti mogućnost proslave upravo u Mostaru.
Iskočite iz okvira uobičajenog i dočekajte Novu godinu sa voljenom osobom u čarobnom Mostaru!
Predivni Mostar i čarolija Novogodišnje noći.... neprocjenjivo :)

Dočekajte Novu Godinu u gradu na Neretvi i platite SAMO 198 KM dva noćenja sa doručkom za dvije osobe!

Opis ponude

Hotel "Kriva Čuprija" izgrađen je 1998. godine, a potpuno je obnovljen 2006. i 2010. godine. Hotel je kategorisan kao hotel sa tri zvjezdice. U maju 2005. godine otvoren je restoran kao dio hotela.
Nalazi se pored reke Radobolje, nekoliko stotina metara uzvodno od poznatog Starog mosta. Izgrađen je u potpunosti iz prirodnih materijala, kao što su kamen i drvo, i kao takav savršeno odgovara ambijentu Starog grada; ne narušava prirodno stanište, i nudi odlične simbioze moderne i drevne.

Isti smještaj se nudi u hotelu, bez žrtvovanja zadovoljstava savremenog života, možete se uhvatiti u 17. i uživati ​​u arhitekturi tih vremena. Još jedno zadovoljstvo koje nudi lokacija hotela je smješteno svega 5 minuta hoda od centra grada, tako da za 15 minuta možete putovati kroz 3 različite civilizacije, tursku, austrougarsku i modernu istočnu Evropu.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Hotel "Kriva ćuprija I" sagrađen je 1998. godine, a u potpunosti renoviran 2003., 2006. i 2012. godine. Hotel je kategorisan sa tri zvjezdice, a 2011. godine izabran za Hotel baštinu od Federalnog Ministarstva Turizma BiH. 2010. godine hoteli “Kriva Ćuprija” su od online booking Venere i Expedia dobili nagradu za jedan od najurednijih i najčistijih hotela u Evropi. Još jedan užitak koji Vam nudi lokacija hotela je taj što se nalazi u srcu Starog grada u Mostaru i udaljen je samo 100 m od historijski poznatog Starog mosta, tako da u roku od petnaest minuta možete proći kroz tri različite civilizacije, tursku, austrougarsku i modernu istočnoevropsku. U ljetnom periodu gostima se nudi i izlet obilaska Hercegovine, od Blagaja, Počitelja, Kravica i Međugorja.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.