Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Novi Sad - ponesite nezaboravne uspomene sa prelijepog grada na Dunavu!

Platite samo 107 KM za dva noćenja za dvije osobe u hotelu Garni Rimski 

Napomene

Ponuda uključuje: 

- Dva noćenja za dvije osobe + piće dobrodošlice
- Doručak nije uključen u cijenu
- U cijenu uključen parking i besplatan internet
Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona +381 21 443 231 ili na e-mail rimski@sezampro.rs
-Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima
- Vaučeri se mogu iskoristiti do 31.03.2018.
Check in do 14:00h, Check out do 12:00h
- Djeca do 7 godine borave besplatno
Djeca od 7 do 12 godina plaćaju 5€ po danu
- Boravišna taksa nije uključena u cijenu i plaća sa na recepciji hotela 130 din
- Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao najmanje 48h ranije, ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
- Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Smješten na samom ulasku u Novi Sad 1.5 km od centra grada, autobuske i željezničke stanice, petrovaradinske tvrđave kao i brojnih kulturnih i istoriskih znamenitosti.
Hotel raspolaže sa 15 soba i 4 apartmana, kafe barom, restoranom i kongresnom salom kapaciteta 50 sjedećih mjesta.
Hotelske sobe i apartmani posjeduju sve neophodno za prijatan boravak. Gostima su na raspolaganju 24h Room Servis, uslužni računar, štampač, skener, fotokopir, telefon, faks.
Hotel Rimski je kuća u koju se gosti vraćaju i dolaze po preporuci drugih.

- Platite samo 107 KM za dva noćenja za dvije osobe u hotelu Garni Rimski 

Opis ponude

Glavni grad Vojvodine, te drugi po veličini najveći grad u Srbiji, Novi Sad ili - kako mu Nijemci kažu - Neusatz and der Donau. Smješten je, kako i samo ime kaže, na lijevoj obali Dunava. Svojim većim dijelom pripada pokrajini Bačkoj, graniči i sa Srijemom, a „suočava" se i s Fruškom Gorom. Historija i još bogatija kultura omogućile su ovom gradu da bude prepoznatljiv diljem svijeta, a kao najpoznatija se u Novom Sadu ističe Petrovaradinska utvrda, koja dominira gradom te pruža predivan i veličanstven pogled na cijeli grad. Sa svojih 16 kilometara tunela koji se prostiru kroz četiri sprata, a neki od njih navodno vode i ispod samog Dunava, pruža dašak misterije ovoj tvrđavi izgrađenoj između 1692. i 1790. godine. Danas je ova utvrda ujedno i dom brojnih umjetničkih studija, muzeja, ali i hotela. Odličan je prostor i za brojna kulturna događanja, a najveći najpoznatiji među njima jest EXIT festivalkoji okuplja između 250 i 350 hiljada ljudi.
Ukoliko ste u Novom Sadu nakon posjete Petrovaradinskoj tvrđavi, nikako ne biste smjeli propustiti posjetiti i Stari Grad, u kojem se miješaju različiti stilovi kroz brojne znamenitosti, muzeje, kafiće, restaurante i dućane. U samoj staroj gradskoj jezgri ističe se i najstarija kuća, „Kod bijelog lava", koja je izgrađena još davne 1740. No, tu su dakako i brojne ulice prepune palača i znamenitosti, poput Tanurdžićeve ulice, Menratove, Kleina i drugih.

U blizini samog Novog Sada nalazi se i Nacionalni park Fruška Gora, koji na svojih 25 hiljada hektara nudi pogled u tek 17 pravoslavnih samostana, ali i sve ono što priliči tradicionalnom Nacionalnom parku. Tu su, dakako, brojna šumovita područja, rijetke biljne i životinjske vrste, 14 prirodnih jezera, oko 800 kilometara planinarskih staza te još mnogo toga drugog u čijim bi se ljepotama rado izgubili.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.