Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel 033 943 150

BBI - sprat 0
od 10h - 18h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel 951 559

Novi Sad - prošetajte starim ulicama i ponesite lijepe uspomene grada na Dunavu!

Platite samo 107 KM za dva noćenja za dvije osobe u hotelu Garni Rimski u Novom Sadu!

Napomene

 • Ponuda uključuje dva noćenja za dvije osobe + piće dobrodošlice
 • Doručak nije uključen u cijenu
 • U cijenu uključen parking i besplatan internet
 • Obavezna je provjera i rezervacija termina prije dolaska na e-mail rimski@sezampro.rs ili na broj telefona +38121443231
 • Rezervacija se obavlja u skladu sa smještajnim kapacitetima.
 • Vaučeri se mogu iskoristiti do 31.03.2017. godine
 • Check in do 14h, Check out do 12h
 • Djeca do 7 godine borave besplatno
 • Djeca od 7 do 12 godina plaćaju 5€ po danu
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu i plaća sa na recepciji hotela 130 din
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik izvršio rezervaciju, a nije došao ili otkazao najmanje 48h ranije ili ukoliko korisnik nije iskoristio vaučer u navedenom roku iskoristivosti.
 • Vaučere nije moguće stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Smješten na samom ulasku u Novi Sad 1.5 km od centra grada, autobuske i željezničke stanice, petrovaradinske tvrdjave kao i brojnih kulturnih i istoriskih znamenitosti.
Hotel raspolaže sa 15 soba i 4 apartmana, kafe barom, restoranom i kongresnom salom kapaciteta 50 sjedećih mjesta.
Hotelske sobe i apartmani posjeduju sve neophodno za prijatan boravak. Gostima su na raspolaganju 24h room servis, uslužni računar, štampač, skener, fotokopir, telefon, faks.
Hotel Rimski je kuća u koju se gosti vraćaju i dolaze po preporuci drugih.

- Platite samo 107 KM za dva noćenja za dvije osobe u hotelu Garni Rimski u Novom Sadu!

Opis ponude

Glavni grad Vojvodine te drugi po veličini najveći grad u Srbiji, Novi Sad ili - kako mu Nijemci kažu - Neusatz and der Donau. Smjestio se, kako i samo ime kaže, na lijevoj obali Dunava. Svojim većim dijelom pripada pokrajini Bačkoj, graniči i sa Srijemom, a „suočava" se i s Fruškom Gorom, no povijest njBogata povijest i još bogatija kultura omogućile su ovom gradu da bude prepoznatljiv diljem svijeta, a kao najpoznatija se u Novom Sadu ističe Petrovaradinska utvrda koja dominira gradom te pruža predivan i veličanstven pogled na cijeli grad. Sa svojih 16 kilometara tunela koji se prostiru kroz četiri kata, a neki od njih navodno vode i ispod samog Dunava, pruža dašak misterije ovoj tvrđavi izgrađenoj između 1692. i 1790. godine. Danas je ova utvrda ujedno i dom brojnih umjetničkih studija, muzeja, ali i hotela. Odličan je prostor i za brojna kulturna događanja, a najveći najpoznatiji među njima jest EXIT festival koji okuplja između 250 i 350 tisuća ljudi.egova nastanka jedna je od zanimljivijih priča o ovome gradu.
Ukoliko ste u Novom Sadu nakon posjete Petrovaradinskoj tvrđavi, nikako ne biste smjeli propustiti posjetiti i Stari Grad u kojem se miješaju različiti stilovi kroz brojne znamenitosti, muzeje, kafiće, restaurante i dućane. U samoj staroj gradskoj jezgri ističe se i najstarija kuća, „Kod bijelog lava", koja je izgrađena još davne 1740., no tu su dakako i brojne ulice prepune palača i znamenitosti poput Tanurdžićeve ulice, Menratove, Kleina i drugih.

U blizini samog Novog Sada nalazi se i Nacionalni park Fruška Gora koji na svojih 25 tisuća hektara nudi pogled u tek 17 pravoslavnih samostana, ali i sve ono što priliči tradicionalnom Nacionalnom parku. Tu su, dakako, brojna šumovita područja, rijetke biljne i životinjske vrste, 14 prirodnih jezera, oko 800 kilometara planinarskih staza te još mnogo toga drugog u čijim bi se ljepotama rado izgubili.

marketing

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.