Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Očaravajuća predstava „LJUBAVNA PISMA STALJINU“ na teatarskoj sceni JELIĆEVA!

Uživajte u jedinstvenoj predstavi inspiriranoj stvarnim životom!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Ulaznicu prve zone za predstavu „LJUBAVNA PISMA STALJINU“
  • Termin održavanja predstave je 19.01.2019. godine u 20:00 h
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Rok iskoristivosti vaučera je isključivo na navedeni termin održavanja predstave
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sovjetski savez. Tridesete godine prošloga stoljeća. Piscu legendarnog romana ‘Majstor i Margarita’ Mihailu Bulgakovu zabranjeno je izdavanje i izvođenje njegovih djela. Obraća se Staljinu o kojemu ovisi sudbina svih umjetnika u Rusiji. Jednoga dana dobiva potpuno neočekivan telefonski poziv. Na telefonu je Staljin. Osobno. Ova povijesna fikcija inspirirana je crticom iz stvarnog života njezinih protagonista – jednog od najznačajnijih ruskih pisaca Mihaila Bulgakova i diktatora Josifa Visarionoviča Staljina.

Drama obrađuje odnos totalitarizma i umjetnosti, autoritarnog vladara i pisca kroz osobni sukob Bulgakova i Staljina te propituje cijenu i granicu slobode i slobodne misli tada kao i danas. Kompleksno uranjajući u vrijednosti i razloge dva suprotstavljena principa, ova drama donosi dinamičnu i intenzivnu studiju vječnih pitanja koja se postavljaju pred pojedinca, društvo i umjetnost.

Opis ponude

U subotu, 19. januara 2019. godine s početkom u 20.00 sati na Tatarskoj Sceni Jelićeva (ulica Jelića br. 1) će biti izvedena predstave kazališta Planet Art ‘Ljubavna pisma Staljinu‘ u režiji Saše Broz. Pomoćnik redateljice i scenograf u predstavi je Marko Torjanac, kostimografiju potpisuje Đurđa Janeš, a glume Franjo Dijak, Anastasija Jankovska i Marko Torjanac.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo kroz svoje segmente kulturnog i obrazovnog djelovanja preferira rad sa djecom, mladima i građanima, afirmiše stvaralaštvo mladih, uvažavajući i ostale kategorije društva. Cilj projekta je omogućiti građanima Sarajeva da se upoznaju sa najnovijim komediografskim ostvarenjima pozorišta iz drugih gradova Bosne i Hercegovine. Projektom se također želi ostvariti mali kulturni spoj dobrog i plemenitog djela naše zemlje, kroz promociju tolerancije kao najvećeg stepena ljudske moći.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.