Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Obnovite energiju i izdržljivost Vašeg tijela uz Labeffective kapsule za tijelo!

Platite samo 79,90 KM za  Labeffective PLACENTAe kapsule za tijelo + kontura za područje oko očiju, uz BESPLATNU dostavu za sve gradove u BiH!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Labeffective PLACENTAe kapsule za tijelo + kontura za područje oko očiju
  • Period iskoristivosti ponude je do 31.08.2018.
  • Artikli su dostupni za preuzimanje u SCC-u na etaži -1.
  • Moguća je i dostava proizvoda na adresu uz BESPLATNU dostavu u sve gradove u BiH
  • Za dostavu je potrebno da se pošalju sljedeći podaci: broj vaučera, ime i prezime, adresa i broj telefona na sljedeći e-mail: labeffective@gmail.com
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Doživite potpuno buđenje vašeg organizma uz pomoć PLACENTAe BODY CAPSULES. Oživite sve procese u Vašem organizmu. Obnovite energiju i izdržljivost, pomozite Vašem organizmu da se lakše nosi sa stresom, riješite se nečistoća iz vašeg organizma savršenom detoksikacijom. Doživite do sada neispričanu priču bezvremenske vitalnosti cijelokupnog organizma. Osjetite i Vi moć matične ćelije na svojoj koži.

- Platite samo 79,90 KM za  Labeffective PLACENTAe kapsule za tijelo + kontura za područje oko očiju, uz BESPLATNU dostavu za sve gradove u BiH!

Opis ponude

Doživite potpuno oživljavanje organizma zahvaljujući uspješnoj metodi podmlađivanja kompletnog organizma iznutra i van. Ova moćna formula bogata je hranjivim bioaktivnim tvarima koje podmlađuju organizam i tijelo, mikronutrijentima koji pomažu organizmu u borbi protiv starosti usporavajući proces starosti i nudeći moćne zdravstvene prednosti.

Starost je prirodan proces koji se dešava u svakom ljudskom organizmu. Proces starenja je neizbježan, ali način na koji ćemo stariti biramo mi sami. Korištenjem PLACENTEe mi omogućavamo svojim stanicama da se revitaliziraju. Mjenjamo stare stanice novim zdravim stanicama koje nam revitaliziraju organe i čine ih zdravijim i otpornijim, pomažu nam da dostojenstveno prolazimo kroz starost, vitalni i u snazi. PLACENTAe vas ponovo oživljava. U svjetu prozvana kao “Eliksir mladosti” 21 vijeka, danas je postala dostupna svakom čovjeku.

Napunite energiju kože na bogatom izvoru, izbrišite bore oko očiju uz pomoć PLACENTAe EYE CONTURE CREAM. Uništite bore na samom početku. Doživite iskustvo savršenog zatezanja, čiste crte lica i manje bora. Obnovite izgled vaše kože uz pomoć energije sa izvora i doživite pomjeranje granica njege do limita mogućeg.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.