Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Oboljela majka troje maloljetne djece Sadina Pamuk Drakovac treba našu pomoć

CityDeal u saradnji sa stomatološkom ordinacijom Karahasan-Zilić poklanja besplatan stomatološki pregled kupovinom vaučera u iznosu od 5 KM za liječenje Sadine Pamuk Drakovac

Napomene

  • Kupovinom vaučera donirate 5 KM za liječenje Sadine Pamuk Drakovac
  • Kupovinom vaučera dobijate besplatan stomatološki pregled u stomatološkoj ordinaciji Karahasan-Zilić
  • Ako želite donirati veći iznos, možete kupiti veći broj vaučera
  • Cjelokupan iznos kupljenih vaučera se prenosi Sadini Pamuk Drakovac a Citydeal ne zarađuje na humanitarnim akcijama, te plaća troškove obrade novca
  • Ordinacija Karahasan-Zilić se nalazi na adresi Azize Šaćirbegović bb, Hrasno. Broj telefona za rezervaciju termina 061/841-400 i 061/801-434

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Sadina Pamuk Drakovac (36) iz Sarajeva prije pet godina oboljela je od sarkoidoze - bolesti u kojoj se u mnogim organima tijela stvaraju nenormalne nakupine upalnih stanica (granulomi) i linfodenotacije.


- CityDeal u saradnji sa stomatološkom ordinacijom Karahasan-Zilić poklanja besplatan stomatološki pregled kupovinom vaučera u iznosu od 5 KM za liječenje Sadine Pamuk Drakovac

Opis ponude

Ova majka troje maloljetne djece od početka dobijanja dvije komplikovane bolesti pa sve dosad liječila se na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje je imala četiri operacije.

Godinama se nadala izlječenju, međutim poslije svakog operativnog tretmana bolesti su se za vrlo kratko vrijeme vraćale. Zbog nemogućnosti daljeg liječenja na KCUS-u, kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini prinuđena je da potraži lijek izvan Bosne i Hercegovine. 
Sve svoje nalaze poslala je u tursku kliniku Memorial Sisli Hospital u Istanbulu, a tamošnji ljekari su joj odgovorili da je potrebno da joj se uradi kompletna dijagnostika kako bih se poslije kompletne dijagnostike klinici odredilo njeno dalje liječenje u Turskoj.

"Također u odgovoru iz Turske dobila sam informaciju da je moguće da mi se odstrani slezena poslije urađene kompletne dijagnostike. Ja sam odlučila samofinansirajući da otputujem na liječenje u Tursku, ali zbog finansijske nemogućnosti u porodici nisam u mogućnosti platiti kompletno liječenje", kaže nam Sadina.

Njeno kompletno liječenje u Turskoj košta 31.750 KM.

"Terapije koje trenutno pijem za svoje bolesti nemaju nikakvog efekta. Moje zdravstveno stanje je sve lošije i lošije. Nadam se i vjerujem da ima još dobrih ljudi u našoj zemlji kao i u inostranstvu koji me mogu finansijski podržati u sakupljanju potrebnog novca za odlazak na liječenje u Tursku", napisala nam je Pamuk Drakovac.

Ukoliko ste u mogućnosti pomoći ovoj mladoj majci, njena adresa je Sulje Jahića br. 81, Sarajevo.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

www.citydeal.ba

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.