Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Odgodite starenje, izbrišite bore i vratite godine unazad u kozmetičkom salonu Ada!

Mikrodermoabrazija sa ampulom hyalurona i dubinskom hidratacijom kože za samo 28 KM!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Tretman mikrodermoabrazije sa ampulom hyalurona i dubinskom hidratacijom kože u trajanju od 45 do 60 minuta
  • Period iskoristivosti vaučera je od 05.09.-05.11.2018. godine
  • Vaučer vrijedi za jednu osobu
  • Obavezna telefonska rezervacija na broj telefona 062 183 177.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

MIKRODERMOABRAZIJU često nazivaju i nekirurškim liftingom lica (lifting bez noža). Da bi uklonili sitne i znatno umanjili duboke bore, tretman mikrodermoabrazije obvezno se kombinira s radijalnom endodermnom terapijom RF), koja se temelji na učincima intermitentnog vakuuma. Tom metodom dubinske masaže kožnog i potkožnog tkiva znatno se pojačava mikrocirkulacija i propusnost

kapilara, što omogućuje znatno bolju oksigenaciju kože i bolji metabolizam kože. Znatno se poboljšava i hidratacija izvanstaničnog prostora, čime se ubrzava i osigurava pravilan rad fibroblasta, odnosno jača obnova kolagenih i elastičnih vlakana, poboljšava tonus kože i jača muskulatura. Aparati novije generacije istodobno koriste i dijamantnu mikroderrnoabraziju i RF , tako da se kombinacijom tih dvaju tretmana postižu izvanredni rezultati.

Prednost dijamantne mikrodermoabrazije nad prethodnim generacijama aparata je ta što ni klijent niti terapeut nisu izloženi prašini kristala, čime se izbjegava iritacija dišnog sustava i kože, kao i mogućnost razvoja bilo kakve upale.
Dijamantnom mikrodermoabrazijom mogu se znatno umanjiti duboki ožiljci i dubina samih pora, te omogućiti ubrzano stvaranje novih stanica i regeneracija oštećenog tkiva.

Mikrodermoabrazija sa ampulom hyalurona i dubinskom hidratacijom kože za samo 28 KM!

Opis ponude

U toku tretmana „stari„ sloj kože se izbrusi i uklanja kontrolisanim vakumom, koji istovremeno stimulira kožu na stvaranje elastina i kolagena. Nakon uklanjanja odumrlih ćelija ubrzano se stvaraju nove, kroz koje koža znatno brže i u većoj mjeri apsorbira aktivne supstance, koje se koriste za njegu lica i u toku tretmana. Stimulacijom u dubljim slojevima kože, ubrzanim stvaranjem novih i mladih ćelija, kao rezultat imamo svježu, zdravu i jedru kožu sa poboljšanom strukturom i tonusom.

Nakon što se uradi mikrodermoabrazija, u kožu se ciljano unose supstance koje su joj neophodne (ampula kolagena, hijaluronska ampula ,liposomi, hranjive maske) kako bi osigurali dubinsku hidrataciju kože i očuvali hidrolipidni sloj.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Kozmetički salon ADA- nalazi se u TC Šentada - Kolodvorska 11A. Kozmetički salon ADA Vam može ponuditi sljedeće usluge: tretman lica, depilacija, pedikir, manikir i make-up.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.